Java Heat (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Rob Allyn, Conor Allyn
IMDB: 5.2
Regia: Conor Allyn
Actori: Agung Udijana, Kellan Lutz, Mickey Rourke

loading...

Un atentator sinucigaș se detonează la o petrecere în Java Heat, Indonezia, și fiica unui Java Sultan, Sultana (Atiqah Hasiholan), este considerat a fi una dintre victime neidentificate. Jake Travers (Kellan Lutz), care prezintă o american ca un student absolvent de la Universitatea Cornell, a fost la locul exploziei și este ținut în calitate de martor de un detectiv de poliție de detașare 88, locotenentul Hashim (Ario Bayu). După intervievarea Jake la locul crimei, Hasim și Jake sunt atacate de teroriști condus de Malik (Mickey Rourke) și sluga lui Achmed. Jake salvează Hashim și ucide doi teroriști, dar Achmed reușește să scape. Hashim devine suspicios după ce observă abilitățile de luptă lui Jake. Jake și Hashim sunt aduse la spital, unde soția Hashim întâlnește Jake. La insistența soției lui Hashim lui, Hashim invită Jake la casa lor pentru micul dejun. La casa, Hashim spune Jake că el a fugit o verificare a antecedentelor pe el prin intermediul Interpol. Jake spune Hashim el este un agent FBI efectuarea unei anchete sub acoperire, și sugerează ei să coopereze între ele in filmul Java Heat.

Revenind la apartamentul său, Jake faxuri in Java Heat, la un prieten State o fotografie a unui tatuaj de la cadavrul considerat a fi a lui Sultana. Prietenul lui Jake îl informează că tatuajul este de obicei folosit de prostituate chineze de înaltă clasă, care confirmă suspiciunea lui Jake că organismul nu este a lui Sultana. Jake urmează o duce la un club de noapte, unde a aduce acasă o prostituată care poartă un tatuaj similar. În cazul în care prostituata cooperează cu Jake, sunt ambuscadă de către teroriști Hashim si o gasca chinez de operare inelul prostituție. Poliția, care a fost ascuns supravegheaza Jake, interveni și suferă pierderi în lupta. Jake fuge scena, dar în cele din urmă poliția-l captureze.

Hashim ajunge acasă și descoperă familia sa este răpita in Java Heat. Malik solicită Hashim pe un telefon mobil la stânga la casă și l-batjocura. Hashim vizitează secția de poliție, unde a observa doi ofițeri US Marines vorbesc superiorului său. Hashim confruntă Jake din nou despre identitatea lui. Jake recunoaște că nu este FBI, dar un Marine, care este de urmărire activități teroriste, deoarece camarazii săi au fost uciși de bombe de la grup terorist Malik lui. Jake apoi sugerează că Hashim coopereze cu el pentru a găsi familia lui. Jake mărturisește mai târziu pentru a Hashim că teroriștii ucis, de asemenea, fratele său. Suspecta că Sultana a fost de fapt răpit, mai degrabă decât a ucis, Jake și Hashim întâlni sultanul, care evită ciudat discuta problema în fața lui vizir. Sultanul alunecă apoi Hashim un mesaj secret care solicită o întâlnire privată. Mai târziu, sultanul întâlnește Hashim și mărturisește-i că Sultana a fost răpit și scaunul lui de domnie este răscumpărarea. Sultanul suspectează vizir sa se afla in spatele complot. Vizirul, cu toate acestea, învață despre întâlnirea și o sedinta-out rezultă. Hashim și Jake reusesc sa scape, dar sultanul este mortal rănit.

In Java Heat Hashim și Jake intercepta vizir și oamenii lui la o bancă în care acestea sunt carting pe bijuterii regale sultanului. Hashim și Jake ascundă într-un spa, atunci când Malik solicită Hashim și le amenință. Hashim descoperă Malik a fost interceptată telefonul pentru a dezvălui locația lor. Malik, care este în afara, atacuri Hashim și Jake cu un RPG. În haosul care a urmat, Jake reușește să salveze o bijuterie regal. După cum se dovedește afară, familia Hashim este ținut captiv într-o dubă, și Malik și Achmed susțin sau nu să le elibereze. În furie, Malik înjunghie Achmed. Deghizat ca paramedicii, Jake și Hashim fugă site-ul într-o ambulanță cu un Achmed rănit în interiorul. Înainte de a muri, in filmul Java Heat, Achmed dezvaluie unde familia Hashim este ținut captiv.