Jailbait (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Jared Cohn
IMDB: 4.3
Regia: Jared Cohn
Actori: Sara Malakul Lane, Samantha Cardona, Erin O’Brien

După ce a fost abuzată ani la rând de tatăl ei vitreg, Anna Nix îl ucide în autoapărare, faptă pentru care e trimisă într-un penitenciar de minori. Nevoită să facă faţă atât directorului închisorii, care conduce instituţia după propriile-i legi, cât şi atitudinii brutale cu care o întâmpină colegele sale de penitenciar, Anna se transformă în scurt timp dintr-o adolescentă lipsită de apărare într-o tânără hotărâtă, capabilă să-şi poarte singură de grijă in Jailbait.

Unele filme te poate invata o multime. Istoria unei țări care nu este acoperit în cărțile de istorie olandeză instanță a fost. Puteți, de asemenea, sub forma unui film biografic să știe mai multe despre viața o figură importantă. Muzica este, de asemenea, un subiect plină de satisfacții pentru filme și ca director în cauză este de a face bine, sunteți după, a devenit un pic mai înțelept cu privire la apariția unui anumit foaie sau adevăratul motiv al pierderii din Jailbait, de care o vreodată bandă atât de iubit. Din păcate, “Jailbait” nici un film cu o margine de învățământ. Care, în sine, nu este rău, dar acest film de exploatare nerușinată nu are nimic de spus și sensibil este o insultă la adresa umanității. Prost, prost, “Jailbait” …

loading...

În “Jailbait” vă prezintă Anna (Sara Malakul Lane). Această femeie tânără ucide accidental tatal ei ca el a fost încercarea de a margini. Anna este aruncat în coșul de și se termină într-un iad.

Timid Anna este popular cu doar despre fiecare “deținut” de sex feminin și, în curând trebuie să le salvați se vedea în această lume nemiloasă. Din fericire, ne-eroina anti are două sani silicon ferme și un libido ridicat. În cel mai scurt timp ea a împărtășește pat cu oamenii potriviti si sunt sigur temporar de bande rivale. Dacă corpul ei nu o poate salva, atunci trebuie pumnii pentru ao proteja.

Suspin. “Jailbait” este o producție în materie de azil. Compania de film furnizează linia de asamblare ontiegelijk făcut prost filme online Jailbait care o au efecte de calculator extraordinar actorie și preistorice. Sex lesbiene “Jailbait” ar trebui să fie, sanii silicon moale si frontal de sex feminin nud. Daca asta e o recomandare pentru tine sa ma uit la aproape o jumătate de oră pentru o serie de plictisitor sex lupte moi și slab coregrafia acoperit cu un sos de misogin, aceasta este dvs. de lucru.