Jaful Perfect 2 – Now You See Me 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jon M. Chu
Actori: Lizzy Caplan, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Jaful Perfect 2 – Now You See Me 2

Cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2. Cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie. Echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.


Trailer Jaful Perfect 2 – Now You See Me 2 (2016)


Prima parte din Jaful perfect

Now You See Me: Jaful perfect lua prin surprindere publicul din România în 2013 şi ajungea pe o onorantă treaptă şase în topul anual. Cu peste 210.000 de bilete vândute. Şi sequelul Now You See Me: Jaful Perfect 2, de vineri pe ecrane, ar putea atrage publicul în cinematografe. Pentru că oferă acelaşi melanj de acţiune şi întorsături de situaţie. Doar că atenţia la verosimil este încă şi mai mică decât în filmul original…

Nu ai cum să nu îi iubeşti pe cei patru Cavaleri care în filmul din 2013 furau sume colosale de bani şi, în timpul unor show-uri de magie. Ii ofereau publicului, deconspirând în acelaşi timp afacerişti veroşi. Aspectul financiar este mai puţin relevant în sequel, unde e înlocuit cu siguranţa datelor personale. După ce Cavalerii dovedesc că smartphone-ul lansat cu mare tamtam al unui mogul media fură datele personale ale utilizatorilor. Cei patru eroi vor fi nevoiţi să şi fure prototipul-software păzit ca pe ochii din cap într-un laborator din Macao.


Opinii Now You See Me 2 (2016)

La 129 de minute, filmul este mult mai lung decât i-ar prinde bine (şi nouă, de altfel) şi la un moment dat spectatorul se va trezi năucit de avalanşa de efecte speciale. Dialoguri alerte şi răsturnări de situaţie ale filmului. Jaful perfect 2 este exemplul perfect de entertainment fără minte. Care doar aparent îşi provoacă spectatorul să-şi pună creierul la treabă şi să descopere dedesubtul ştiinţific al trucurilor “magice”. După primele câteva minute, în care scenariul insistă să explice la nesfârşit trucurile (cu rezolvări tot mai neverosimile) scopul filmului e tot mai evident. Mai degrabă să-şi distragă şi să-şi obosească publicul şi nu neapărat să-l distreze.

Jaful perfect se simte mai mult ca o “pauză” în carierele actorilor din film. Mark Ruffalo ia o pauză de la rolul lui Hulk din filmele Avengers pentru a fi din nou agentul FBI Dylan Rhodes. Al cărui trecut şi tragică legătură cu magia sunt explorate îndeaproape de scenariul scris de Ed Solomon. O achiziţie importantă a sequelului este Daniel Radcliffe, în rolul antagonistului, fostul partener al creatorului smarphone-ului-minune. Care şi-a înscenat moartea şi este hotărât acum să se răzbune. Michael Caine şi Morgan Freeman şi-au încasat şi ei cecurile pentru rolurile din primul film, roluri care nu le-au cerut parcă niciun efort.


Noutati Now You See Me 2 (2016)

O achiziţie interesantă este Lizzy Caplan, o tânără actriţă tot mai pe val cooptată în rolul Lulei May. Inlocuitoarea lui Henley Reeves (Isla Fisher nu a mai dorit să ia parte la sequel) în echipa Cavalerilor. Dacă în Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii, Jesse Eisenberg a încercat altceva decât veşnicele sale roluri de tocilar bâlbâit şi neîndemânatic. Iată că acum revine la stilul care i se potriveşte mănuşă.

Jaful perfect 2 nu este nici jignitor de prost şi cu siguranţă îi va ţine cu sufletul la gură. Pe amatorii de divertisment ultra-facil la cinema. Este totuşi uimitor cum un film în care s-au investit 90 de milioane de dolari şi cu unii dintre cei mai populari actori de la Hollywood este atât de lipsit de emoţie. În goana lor pentru următorul truc magic, personajele parcă îşi pierd sufletele. Devenind nişte marionete în mâinile producătorilor doritori de câştiguri rapide. La cât de importantă e “magia” pentru scenariu, filmul este suspect de nemagic.