Jaful de pe Baker Street – The Bank Job (2008) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Romantice
Producator(i): Dick Clement, Ian La Frenais
IMDB: 7.3
Regia: Roger Donaldson
Actori: Jason Statham, Saffron Burrows, Stephen Campbell Moore


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Jaful de pe Baker Street – The Bank Job

Un vânzător de mașini cu un trecut dubios, Terry, a evitat întotdeauna loviturile mari. Dar cand Martine, o cunoștință din copilărie, îi spune cum să prade inexpugnabila bancă din Baker Street, Terry nu ratează ocazia. El și echipa lui își vor da seama curând că seifurile pline de bani și bijuterii conțin și anumite informații care vor arunca în aer întregul regat al Marii Britanii, căci nemărginita rețea de corupție și scandal implică atât lumea criminală din Londra, cât și vârfurile puterii britanice, precum și însăși familia regală.

The Bank Job este povestea unuia dintre cele mai mari jafuri din istoria Marii Britanii, furtul de bani şi de alte obiecte din casetele de valori ale unei bănci londoneze. Eveniment petrecut în 1971 şl care a zguduit opinia publică britanică pentru că a implicat în mod indirect o serie de politicieni de marcă din regat şi chiar unii membri ai casei regale.

Ceea ce părea un jaf mărunt devine rapid una dintre cele mai jenante afaceri criminale din istoria regatului britanic. Scoţând la iveală secrete bine ascunse şi necesitând intervenţia discretă a serviciilor secrete. Amploarea afacerii criminale pare să-i depăşească chiar şi pe cei care au comis-o, care trebuie să caute soluţii urgente la ameninţarea ivită la adresa lor.

Filmul este deosebit de interesant şi plină de suspans. Acţiunea este antrenantă, iar interpretările sunt bune, fără a fi totuşi ieşite din comun. Deşi cap de afiş este Jason Statham, interpretul organizatorului jafului. Iese în evidenţă interpretarea excelentă a lui David Suchet (cunoscut pentru rolul detectivului Hercule Poirot din serialul britanic omonim). In rolul unui interlop specializat în proxenetism şi pornografie.


Trailer Jaful de pe Baker Street – The Bank Job