Jaf în stil italian – The Italian Job (2003) film online subtitrat

Regia: F. Gary Gray
Actori: Jason Statham, Mos Def, Seth Green, Donald Sutherland, Charlize Theron
Anul: 2003
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 111 minute
IMDB: 7.0

loading...

Am văzut “The Italian Job” într-o cameră de screening Chicago, în mijlocul unui val de noi versiuni de vară. Am amintesc acum de la Festivalul de Film de la Cannes, care a adunat un film de neîndurat după altul pentru cel mai rău an în memorie. Asta nu face “Jaf în stil italian”, un film mai bun, dar oferă un memento care noi nu, la urma urmei, uneori merg la filme doar pentru a avea un moment bun și să nu fie împotmolit în mlaștină o de pierde speranța existențial. Nu mă înțelegeți greșit. Îmi place un mire bună și pierde speranța acum și, din nou; e doar că și pierde speranța la Cannes a fost atât de unadmirable.

F. Gary Gray, “Jaf în stil italian”, pe de altă parte, nu este nimic mai mult, sau mai puțin, decât un film caper șmecher cu scene goana uimitoare și un mod cu adevărat ingenios pentru a fura 35 de milioane de $ în lingouri de aur dintr-un seif într-un palat venețian . Seiful este furat de o bandă condusă de Donald Sutherland, care trebuie să fie eliberat de remarcat faptul că Veneția nu are pitici în haine de ploaie roșii în acest sezon. Complicii săi se numără Charlie (Mark Wahlberg), un geniu strategic; doua-in-comandă Steve (Edward Norton); whiz calculator Lyle (Seth Green); conducătorul auto evadare, Frumos Rob (Jason Statham), și stânga-urechi (Mos Def), care pot arunca în aer lucrurile foarte bine.

După o urmărire prin canalele din Veneția, care în viața reală ar fi condus la pierderea de șase gondolele turistice și înec de un jucător acordeon, Confederații du-te la o sumă extraordinar de probleme să se întâlnească, cu aurul, într-o mare pass Alpine aparent netulburate de la Hannibal. Nu am nici o idee cât de greu este de a muta 35 de milioane de $ în aur de la Veneția pentru a Alpi cu Interpol în căutarea pentru tine, sau pentru care contează cât de greu ar fi să-l mute înapoi în jos din nou, dar golly, este o locație frumoasă.