Jaf American – American Heist (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune
Producator(i): Raul Inglis
IMDB: 5,3
Regia: Sarik Andreasyan
Actori: Hayden Christensen, Jordana Brewster, Adrien Brody

loading...

Pe lângă faptul că au o pereche teribil de tatuaje de potrivire, nu e prea mult în comun între cei doi frați care conduc intriga american Heist, o drama run-of-the-mill care degetele de la picioare linia risibility în mai multe rânduri, chiar dacă e mai bine făcut decât film Jaf American tipic direct-to-video. Într-adevăr, e greu să văd această funcție în primul rând în limba engleză de la producator-regizor armean născut-Sarik Andreasyan constatare mult tracțiune pe marele ecran, deși stele Adrien Brody și Hayden Christensen ar putea ajuta împingeți-l în piețe VOD / DVD în căutarea pentru unele ușor vandabile tarif gen. În caz contrar, acest jaf este destul de mult un bust.

New Orleans este, din nou, setarea pentru o poveste previzibil (scrisă de Raul Inglis, care se încadrează), care vede mecanic rigle, Jimmy (Christensen), aruncat într-o schemă de jaf periculos în mâinile fratelui său ex-con, Frankie (Brody) in Jaf American. Cu nici o alegere, ci de a merge mai departe cu planul, cele două Bros echipa cu un tip dur local, Ray (Tory Kittles), să ia în jos o bancă centru, ceea ce duce la un final plin de acțiune în cazul în care gloante, bombe și o mulțime de rele logic sunt aruncate în toate direcțiile.

Dar înainte de acest lucru se întâmplă, realizatorii încearcă să construiască o saga de familie clocitoare că este la fel de dubioasă ca este de multe ori hilar. În primul rând, nimeni nu că tânărul este numit “Frankie” sau “Jimmy” mai. În al doilea rând, nu poti avea o scenă cu Brody, folosind o voce weepy,-ascuțit pentru a descrie cum a fost violat în închisoare cu un tub de pastă de dinți, și nu se așteaptă ca oamenii să găsească amuzant in Jaf American . În cele din urmă, nu vă puteți imagina telespectatorii vor crede că personajul Christensen nu este doar un hoț de mașini de experți și cea mai bună Gearhead din oras, dar că a făcut, de asemenea, un tur de datorie în Irak, unde a învățat cum să stăpânească explozivi powered mare – care Desigur va veni la îndemână în timpul de muncă mare.