Jackass Bad Grandpa (2013) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Jackass Un bunic nebun
Gen: Comedie
Producator(i): Fax Bahr, Spike Jonze
IMDB: 6.6
Regia: Jeff Tremaine
Actori: Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Greg Harris

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

E mai în vârstă decât crezi Jackass Bad Grandpa – Jackass Un bunic nebun. În 1948, Allen Funt adus programul său de radio, “Candid microfon” această invenție nou strălucitor numit televiziune. Rebotezat “Candid Camera”, Funt arată specializată în joacă feste oamenilor simpli, de la fabricarea mobilei lor fac lucruri ciudate pentru a avea fostul președinte Harry Truman urca și le cere timp. victimele sale s-au lăsat întotdeauna pe cârlig cu sloganul show-ului: “Zambeste, esti pe Candid Camera!” Spectacolul a fugit, pe și în afara, până în 2004. Funt regizat, de asemenea, un film Jackass Bad Grandpa – Jackass Un bunic nebun de glumă X-evaluat numit “Ce-ai zice să o Naked Lady?” care a precedat răutatea și umor sexual al “Bad bunicul”, de 43 de ani.

Închiderea scene de credit “Jackass Bad Grandpa – Jackass Un bunic nebun” ma făcut să mă gândesc la lucrarea lui Funt. Nu sunt un mare fan al glume, dar am urmarit “Camera ascunsă” în fiecare săptămână, în speranța că cineva va pumn Allen Funt în față. Nu sa întâmplat niciodată, și “Bad bunicului” ‘s post-credite Cantitățile mi-a spus de ce. Când Johnny Knoxville și partenerii săi din crima dezvăluie adevăratele lor intenții pentru oameni la cluburi de striptease, Diners, saloane funerare, magazine și concursuri de frumusete, toată lumea este bine dispus cu privire la aceasta pentru că ei știu că vor fi în film. Cincisprezece minute de faima valorează mult mai mult de câteva secunde de represalii la cald cu cap, indiferent cât de jenant ar putea fi acele 15 minute.

loading...

Spre deosebire de “Jackass Bad Grandpa – Jackass Un bunic nebun” emisiune TV sau filme care decurg, “Bad bunicul” combină înclinație Knoxville pentru cascadorii cu o poveste scenariu despre un bătrân murdar și copilul lui precoce. Knoxville joacă Irving Zisman, Randy 86 de ani, bunicul vechi de Billy (Jackson Nicholl). soția de 46 de ani, Irving a murit, iar ca “Bad bunicul” se deschide, el reacționează cu un râs și proclamarea libertății. Dar, la funeraliile doamnei Zisman, mama lui Billy l pioni off pe bunicul său. Puștiul va crampe stilul Lothario Irving ( “I poate fi prea vechi pentru a se amestecă sosul”, spune el o femeie “, dar pot linge încă lingura.”), Astfel încât o problemă film excursie standard de drum se dezvoltă. Zisman va aduce Billy la tatăl său, apoi se reia încercarea sa de a găsi următorul “bucată de coadă.”
“Bad bunicul” urmează în urmele de interacțiuni bazate pe parcela Sacha Baron Cohen cu omul de rând și femeie, oameni care sunt complet orb, care sunt într-un film. Deși nu la fel de bun ca “Borat”, “Bad bunicul” mai angajat în dezvoltarea relațiilor dintre actorii săi. În esența sa este interacțiunea realistă între Billy și Irving. Knoxville se afundă în rol, radiind afecțiune și preocupare pentru grija sa . e complet convingător, chiar și în momentele cele mai bizare din “Bad bunicul.” Exista o astfel de scânteie răutăcios în ochii lui ca el comite perfect cascadoriile Jackass stil că, chiar și atunci când nu au de lucru, m-am simțit mai iertator decât ar trebui avea in filme online Jackass Bad Grandpa – Jackass Un bunic nebun.

În timp ce glume brute-out și cascadorii va pune oamenii în locuri, adevăratul motiv pentru care ar trebui să vedeți “Bad bunicul” este Jackson Nicholl. Cu roluri în “The Fighter”, a “Arthur” reboot și “Size Fun,” Nicholl nu este un nou venit, dar aceasta este prima dată când am observat talentul din Jackass Bad Grandpa – Jackass Un bunic nebun. El joacă pe Knoxville destul de bine, upstaging l în mai multe puncte. Nicholl este chiar suficient de bun pentru a face să uitați că glumă culminant acest film este un ascensor direct din “Little Miss Sunshine”. El unul singur, și hilar, distruge mandat lui “Cherry Pie”.

În cele câteva momente în care el este lăsat să glumă oamenii pe cont propriu, “Bad bunicul” nu-l trateze ca pe puști gura olita clișeu afară pentru valoarea șoc. In schimb, el folosește nevinovăția copilareasca de a face adultii mai inconfortabil decât comice raunchier bunicul lui ar putea vreodată in filmul Jackass Bad Grandpa – Jackass Un bunic nebun.

Vorbind de raunch, “Jackass Bad Grandpa – Jackass Un bunic nebun” are o multime de ea, atât în ​​povestea sa-cadru și cascadoriile comise în cadrul. În ciuda remorcă și reclame departe oferind practic, la fiecare configurare și / sau payoff, am încercat să evite a spune prea mult despre focurile de armă de bani. Aș spune reușesc aproximativ 65-70% din timp, și că, împreună cu performanțele celor două conduce, împinge această pana la statut recomandat.

Am nevoie pentru a descrie o glumă pentru a face un punct, astfel încât mai citi aici dacă ești spoiler potrivnic.
Nominal R-“Bad bunicul” este doar cel mai recent exemplu al rating amuzante matematica MPAA. Zece minute în, un uber-excitat Irving Zisman decide să sexual penetra o mașină sifon. Acest lucru duce la numeroase focuri de gunoi sale blocat în mașină. Oamenii din jurul lui să răspundă cu surprindere minim, luând imagini și video cu iPhone lor ca el încearcă să se desprindă. Este evident un penis fals în filmul, dar nu am putut ajuta, dar cred că în cazul în care filmul a aratat Irving Zisman conectarea acel lucru într-o interfață mai potrivit “Jackass Bad Grandpa – Jackass Un bunic nebun” va fi evaluat NC-17. Ar fi, de asemenea, făcute pentru o glumă amuzant când a fost blocat.