Jackass 3D (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Jeff Tremaine
Actori: Preston Lacy, Loomis Fall, Eric Koston, April Margera, Johnny Knoxville, Phil Margera, Steve-O
Anul: 2010
Gen: Documentare, Comedie, Actiune
Durata: 94 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Jackass 3D

Johnny Knoxville se întoarce împreună cu gașca sa la vechile obiceiuri în acest al treilea film ce are la bază seria MTV. Noile acrobații periculoase vin de data asta în 3D.

Au fost sprâncene ridicate recent, când Muzeul din New York de Arta Moderna din New York, organizat în premieră mondială Jackass 3D. MoMA? Templul de ultimă oră practică estetice? Ceea ce pe pământ ar poseda curatori sale de a onora poznele de o grămadă de om-băieți-poo obsedat a căror strivire os, cap-over-tocuri de rostogolire cascadorii au fost verificate inițial pe MTV între 2000 și 2002?

De fapt, a fost o idee inspirată Jackass 3D. instituțiile de artă au jubilat mult timp în estomparea culturii de înaltă și joasă. Acestea au fost de așteptare de artă de performanță de natură violentă și șocantă de zeci de ani. Jackass, a cărui farse trebuie să ia vârstele să se gândească în sus, sunt documentații de proiecte conceptuale în domeniu. Sunt, de asemenea, la fel de outré ca aproape orice lucru în canonul de body art.

Ce mai contează să ne gândim la Jackass 3D în contextul galeriei, mai degrabă decât la cinematograf? Ei bine, renunțarea la punctele de multe ori-citate cinematice de referință – și interpreților de prost gust, cum ar fi Mack Sennett sau trei Stooges – face mai ușor pentru a vedea Johnny Knoxville, Steve-O și prieteni la cataramă lor vesel ca rânjind, yowling versiuni ale place de Marina Abramovic, Vito Acconci, sau Chris Burden, artistul Boston-născut, care a avut celebra un asistent împușcat în braț. În mod egal, poate Sarcina ar fi gândit ca un comic.


Trailer Jackass 3D