Jackass 3.5 (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Jeff Tremaine
Actori: Johnny Knoxville, Ryan Dunn, Bam Margera, Andy Bell, Preston Lacy, Jesse Merlin, Brandon Novak, Tommy Passemante
Anul: 2011
Gen: Comedie, Documentare
Durata: 84 minute
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

În timp ce mulți critici și analiști au echivalat franciza Jackass ca un pas în direcția greșită, această serie de cascadorii diferă de fapt destul de un pic de umor olita de înfășurare care întruchipează viitorul Idiocracy. Acestea nu sunt improvizate gag-uri, neplanificate. Acestea sunt oameni care folosesc corpurile lor ca un far de umor. Ca atare, în mod natural, nu e va fi pentru toate gusturile.

Jackass 3.5 este de fapt o amestecătura de a face-a materialului și scene șterse compilate pentru a formula un film de lung metraj. În timp ce Jackass 2.5 (Neclasificat) a fost o dezamăgire majoră pentru franciza – un baraj inutil de glumele unfunny și faze fixe gory – Jackass 3.5 sfârșește prin a fi la fel de bun, dacă nu un pic mai bine, decât Jackass 3.

loading...

Cascadoriile sunt un pic mai blândă, dar foarte distractiv in filmul Jackass 3.5. Și fabricarea de materiale prezentate pe tot parcursul filmului de fapt, dă un sentiment de greutate și realism la spectacol. Ai într-adevăr un sentiment de echipaj Jackass – cine sunt, de ce fac acest lucru. Și te pentru a vedea unele din spatele scenei farse formulate, cu Johnny Knoxville lamenting despre rani prietenii săi iubiți (după o mitralieră trage bile cu vopsea pe ele).

Probabil momentul cel mai revelatoare se uită la o Knoxville nervos și obosit au mâna cusute în urma unei cascadorii dezastruoase. El mâhnită de durere și aproape plânge ca medicul șutează novocaină în mâna lui. Este atât ilar și onest. Acești tipi nu fac această serie pentru unele impuls masochist. Ei suferă de rade dumneavoastră. Și dacă artiștii sunt menite să sufere pentru arta lor, atunci spun acest lucru ar putea fi doar art in Jackass 3.5.

Jackass 3.5 vine la curtoazie Blu-ray Paramount Home Entertainment. Acest Jackass 3.5 este vândut exclusiv prin Best Buy. La fel ca Jackass 3, filmul este filmat pe video HD și prezentate ca atare, care pe mai multe nivele, este o îmbunătățire vastă peste filmele anterioare. La un alt nivel, umor brut-out este tot mai vie și curată. Cu alte cuvinte, nu este atât de distractiv vizionarea bile Man Wee flop despre in curat HD. Dar, de fapt, mai curat și mai clare a imaginii, cu atât mai mult gag face o rănit vizualizator, sau arunca, care este ceea ce cei din spatele Jackass încearcă să facă. În acest sens, această prezentare este un knock-out.

amestec audio 5.1 DTS-HD filmului este la fel de fel de eficace. Se așteaptă să wince fiecare dată când un Jackass terenuri cascadorie jucător pe fața lui, fulgerator în ceva sau participă la o cascadorie lame cu creierul, care se termină în moarte apropiat. Bass este incredibil de activ, și înconjoară umple ascultătorul cu efecte de sunet dezgustătoare sau dezgustător dureroase care accentuează durerea. Cele bufnituri, lovește și aruncă sunt cu atât mai dureros și vii cu audio de înaltă res.

Nu mă așteptam într-adevăr figuranti multe, dar acest disc vine încărcată cu o multime de bunatati, niciuna dintre ele nefiind prezentate cu privire la eliberarea Jackass 3.5. In primul rand, exista o 40 de minute documentar retrospectiv fascinant, și-a făcut cu privire la seria Jackass. Este o mare în spatele scenei se uite la modul în care seria a ajuns să fie, de la începuturile sale umile la succesul său de box-office. Lucruri minunate!

Rotunjirea în set in filme online Jackass 3.5, există o serie de scene șterse (17 minute), scene tăiate (20 de minute) și o featurette despre jucători cascadori Jackass care merg în Europa (7 minute). Materiale de bonus sunt prezentate în HD.