Jack Ryan Agentul din umbră – Jack Ryan Shadow Recruit (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Adam Cozad, David Koepp
IMDB: 6.2
Regia: Kenneth Branagh
Actori: Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh

loading...

“În cazul în care totul este rău, trebuie să fie bine să știi mai rau.” Filosoful britanic FH Bradley a scris că, și cu siguranță nu în timp ce el a fost referindu-se la supraabundență relativă de filme proaste care distribuitorul american benă în cinematografe în timpul șase-a-opt săptămâni de iarnă / premii sezon acalmie, la începutul fiecărui an, aceasta este starea de lucruri care în timp ar putea fi într-adevăr, bine de știut cel mai rău, e un fel de greu de spus. Există, de asemenea, un fel de invers corelative posibile: cu atât de mult rău, cum pot să vă spun ce e bine?

Pe fata a lucrurilor, un reboot studio de la sfârșitul scriitorului Jack Ryan personajul lui Tom Clancy, un fel de american James Bond pentru valorile neoconservatoare / familie stabilite, se pare ca o idee oportunist și banal. Iar pentru primele minute ale “Jack Ryan: Shadow Recrutarea”, care rescrie povestea origine Ryan prin plasarea tineri personajul din London School of Economics pentru atac terorist de 9/11, oportunism și banalitate merg mână în mână cu o plenare îngrijire în lume, se pare. Lucrurile se mai puțin vesel, și un pic nesigur, atunci când atrăgătoare, pătrat-fălci, vultur cu ochii lui Chris Pine sub acoperire CIA Analistul fiscal Ryan este asocierea pe romantic cu ceea ce pare a fi un grav face o proastă distribuție Keira Knightley, care, încercați ca ea ar putea, nu destul de face ca o femeie tânără sănătoasă, necomplicate american de coloana vertebrală substanțiale. Deci, întrebarea mea în timpul partea inițială a filmului a fost “doar cât de rău va fi asta?”

Dar apoi se întâmplă ceva interesant (și destul de rare): filmul Jack Ryan își găsește picioarele sale, și deruleaza ca un prea-over-the-top thriller destul de suspans, în mare măsură angajarea, și aproape niciodată spion. După Ryan se află în Moscova, investigarea ceea ce pare să-l ca o conspirație să se scufunde de dolarul SUA (vă pot spune acest film este o fantezie, deoarece ca teren propriu desfășoară un caracter se referă la “performanță puternică” moneda noastră maternă a lui), ex -Marine se află din nou în acțiune, și o scena de lupta care citează intenționat de la ambele “Din Rusia, cu dragoste” și “Torn Curtain” devine adrenalina sus.