Iubire de dupa-amiaza – 5 to 7 (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantic
Scenariu: Victor Levin
IMDB Rating: 6,7
Regizor(i): Victor Levin
Actori: Anton Yelchin, Bérénice Marlohe, Olivia Thirlby

loading...

Noul film ‘Iubire de dupa-amiaza’ este o rehashing de “luptă tânăr scriitor găsește inspirație prin experiența de viață”, poveste, cu toate tropii ai putea spera (sau nu) pentru a găsi. Chiar și elementele mai previzibile sunt în joc, cu o poveste de dragoste weepy împinge narațiunea înainte. Chiar dacă acest lucru poate fi prea familiar de un scenariu de pricepe la, există încă ceva foarte duios despre film ‘Iubire de dupa-amiaza’ care satisface pe mai multe niveluri.
Povestea urmează Brian Bloom (Anton Yelchin), un douăzeci și ceva de New York scriitor care poartă eșecurile sale ca o insigna de onoare, cu litere de respingere din reviste literare împrăștiate despre apartamentul său Midtown. Într-o zi, în timp ce mersul pe jos prin Manhattan, el este lovit de viziunea unei femei francez frumoasă pe nume Arielle (Berenice Marlohe) în picioare în afara St. Regis Hotel. Iubire de dupa-amiaza: Ei lovi o conversație, și în cele din urmă trece la întâlnire pentru o țigară pe vineri înainte de a avansa întâlnirile lor într-o dată legitime. Brian află că Berenice este căsătorit, dar obiceiurile ei permit ei de a fraterniza între orele 17 și 19, fără consecințele infidelitate. În timp ce la început ezitantă, Brian se permite să exploreze posibilitatea, iar cei doi se angajeze pe o poveste de dragoste pasionala, atâta timp cât acestea joacă de normele de la 5 la 7. Totuși, ca relatia progreseaza si sentimentele intră în joc, viitorul acordul lor devine nesigur.
Orice filmgoer abil va prezice sfârșitul 5 la 7 în primele 20 de minute ale filmului, iar Victor Levin nu pare să minte dacă faci. Nu e nimic revoluționar despre povestea, și totuși e ceva magnetic despre asta. Partea leului din această fascinație se datorează în mare parte la distributia excelenta a filmului, iar personajele deeply îmbinare se joaca.