Îţi facem părul măciucă – Goosebumps (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Letterman
Actori: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush
Anul: 2015
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Îţi facem părul măciucă – Goosebumps

În Goosebumps, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette), supărat că a trebuit să se mute dintr-un oraș mare într-unul mic, întrevede o rază de speranță când întâlnește o fată frumoasă din vecini, pe nume Hannah (Odeya Rush) și leagă o nouă prietenie cu Champ (Ryan Lee). Dar fiecare lucru bun are și partea lui întunecată, așa că Zach află destul de repede că misteriosul tată al lui Hannah este de fapt R.L. Stine (Jack Black), autorul seriei de succes, Goosebumps.

Când Zach începe să afle tot felul de lucruri despre vecinii săi, el descoperă că Stine are un secret periculos: creaturile pe care le-a creat și cu care a populat cărțile sale sunt reale, iar Stine își protejează cititorii ținându-le închise în cărțile unde au apărut fiecare. Când creațiile lui Stine sunt eliberate neintenționat dintre paginile manuscriselor, viața lui Zach devine de-a dreptul ciudată.

Într-o noapte de aventuri nebunești, Zach, Hannah, Champ și Stine trebuie să-și unească puterile pentru a-i băga înapoi între filele cărților pe păpușa Slappy, pe fetița cu mască, gnomii și alte creaturi, care amenințau orașul.


Trailer Îţi facem părul măciucă – Goosebumps