Irreversible (2002) Film Erotic Online

Titlu original: Irréversible
Gen: Crima, Drama, Mister, Erotice
Scenariu: Gaspar Noé
IMDB Rating: 7.4
Regizor(i): Gaspar Noé
Actori: Monica Bellucci, Vincent Cassel, Albert Dupontel

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Camera se uită la neabătut ca o femeie este violată și bătută de câteva minute lungi, inexorabil, si ca un om are fața pounded cu un extinctor, într-un atac care continuă până după ce este aparent mort. Că filme erotice Irreversible are un scop gravă este la credit sale, dar o face nu mai suportabil. Unele dintre criticii de la screening-ul a iesit, dar am rămas, uneori închizând ochii, iar acum voi încerca să-ți spun de ce cred că scriitorul și regizorul, Gaspar Noé, a făcut filmul Irreversible în acest fel.

În primul rând, mai presus de toate, și mai important, povestea este spusă înapoi. Alte două filme Irreversible au folosit celebra că cronologia: Harold Pinter lui “Tradarea”, povestea de o poveste de dragoste care se termină (începe) în trădare, și Christopher Nolan lui “Memento” (2000), care începe cu soluția la o crimă și piese înapoi originii sale. De “trădare”, am scris că o poveste de dragoste Irreversible trista ar fi și mai tragic dacă ai putea vedea în viitor, astfel încât, chiar în acest moment de bucurie, acest sarut, a fost în umbra eventual disperare.

loading...

Acum ia în considerare “Irreversible”. În cazul în care s-au spus în ordine cronologică, am întâlni un cuplu foarte mult în dragoste: Alex (Monica Bellucci) și Marcus (Vincent Cassel). Într-un film care este sincer și fără despre nuditate si sex, le vedem relaxat si jucaus in pat, sex și timp de partajare. Bellucci și Cassel s-au căsătorit în viața reală în momentul în care filmul a fost făcut și sunt la ușurința cu celălalt. Atunci le-ar vedea la o petrecere, Alex purtand o rochie care face puțin mister de sanii ei perfecte. Ne-ar vedea un om lovit pe ei. Ne-ar auzi întrebat cum un om ar putea să iubita lui ieși în public îmbrăcat așa: Are el ca sa ma uit ca oameni cresc interesat in filmul Ireversibil? Ne-ar întâlni cel mai bun prieten Marcus “, Pierre (Albert Dupontel), care a fost el însuși o dată iubitor de Alex.