Ip Man 3 (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Yip Man 3
Regia: Wilson Yip
Actori: Donnie Yen, Lynn Hung, Jin Zhang, Mike Tyson, Patrick Tam
Anul: 2015
Gen: Actiune, Biografie, Drama
Durata: 105 minute
IMDB: 7.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Primul film de Ip Man 3 a văzut eroul său omonim să ia pe forțele japoneze în timpul ocupante al doilea război mondial, și în Ip Man 2 a luptat împotriva britanicilor. Ip Man, cunoscut în viața reală ca mentorul lui Bruce Lee si recent, accentul de filme de Herman Yau (The Legend Is Born) și Wong Kar Wai (Marele Maestru), a devenit o legenda din Hong Kong târziu, a teritoriului foarte proprii de super-erou cruciadă .

De data aceasta, a sărbătorit acțiune director Yuen Wo-ping, preluarea de la Sammo Hung, asigură secvențe de luptă ale filmului rămân accentul principal al filmului, deși tonul general este mai mică și mai liniștită, reflectând atât dramă personală întâlnește Ip Man și uzurpatoare proprii Donnie Yen pensionare de la cinematograful de kung-fu.

loading...

În timp ce doar modest cutie de succese de birouri, comparativ cu un gigant ca anul trecut The Monkey King (180 milioane $), Ip Man 3 (2015) și continuarea sa din 2010 au supradotați Donnie Yen, acum 51 de ani, un rol semnătură pe care le-a obținut în cele din urmă A- legitim listă de succes. Prin urmare, Ip Man 3 ar trebui să vadă un interes sănătos în întreaga regiune, pe numele său singur, precum și de la pasionații de arte marțiale din întreaga lume din Ip Man 3. Piesa turnată cascadorie a fost campion de box la categoria grea, Mike Tyson, poate ajuta, de asemenea, filmul grânar în continuare atenția de masă în Occident.

Hong Kong, 1959. Atunci când o bandă locală, care operează în numele Grupului dezvoltator de proprietate umbrite Frank (Mike Tyson), intimidează personalul unei școli locale, societatea-mamă în cauză și forța pentru Ip Man 3 (Donnie Yen) ia asupra sa la stau de pază. El a centrat de asemenea căi cu colegi aripa chun practicant Cheung (Max Zhang), al cărui fiu participă de asemenea la școală. Împreună, ei sunt capabili să vadă pe oamenii lui Frank, care numai forțele americane să ia măsuri mai drastice.

Între timp, soția lui Ip Man Wing Sing (Lynn Xiong), este diagnosticat cu cancer, dar suferă în tăcere în timp ce soțul ei pune în mod repetat îndatoririle sale în comunitatea înaintea propriei sale familii in filme online Ip Man 3. Cheung, care concurează în încăierări Backstreet pentru bani, crește gelos de faima si respect prin oras Ip Man, și își propune să conteste poziția sa de campion aripa chun.