Ip Man 2 (2010) film online subtitrat

Regia: Wilson Yip
Actori: Xiaoming Huang, Lynn Hung, Bruce Blain, Amber Chia, Jiang Dai-Yan
Anul: 2010
Gen: Drama, Biografie, Actiune
Durata: 108 minute
IMDB: 7.5/10 din 28512 voturi

loading...

Continuând de unde primul film sa încheiat, Wing Chun maestru Ip Man și mutarea lui de familie la Hong Kong la începutul anilor 1950, după evadarea lor din Foshan. Nu, Ip Man 2 dorește să deschidă o școală pentru a propaga arta, precum și a face o viață în timpul dificile, dar el are dificultăți în a atrage studenți din cauza lipsei sale de reputație în oraș. Într-o zi, un tânăr pe nume Wong Leung apare și provocări prompt Ip la o luptă, dar este ușor de învins. Wong frunze umilit, doar pentru a reveni cu niște prieteni la gasca pe el. Ip Man 2 le bate la fel de bine. Uimit și impresionat de abilitățile sale, Wong si prietenii lui devin primii studenți Ip lui, aducând mai mulți ucenici pentru a ajuta la școală prospere.

Wong este mai prins posta afișe promoționale pentru școală de către unii studenți Hung Gar. Unul dintre ei provoacă Wong într-o luptă și pierde, dar prietenii săi ia Wong ostatici în răzbunare și cer o răscumpărare de la Ip Man 2. Ip Man 2 merge la piata locala umed ca regia, dar întâlnirea se termină într-o confruntare cu o mulțime tot mai mare de studenți Hung Ga. Ip Man 2 și Wong lupta drumul lor în afara de a satisface Jin Shanzhao – artistul martiale și fostul bandit în primul film – care vine în ajutorul lor cu propria sa banda. De masterat și de cap elevilor a coaliției din Hong Kong cluburi de arte martiale, Hung Chun-nam, ajunge să te desparți de lupta. Ip se prezintă, și Hung îl informează că, înainte de înființarea unei școli, el are nevoie pentru a participa la o ceremonie specială de luptă pentru a testa valoarea lui. Ip Man 2, Wong și Jin sunt ulterior arestat de către ofițerul Fatso pentru tulburarea liniștii, dar sunt mai târziu eliberat pe cauțiune. Spânzurat și Fatso sunt apoi dovedit a fi în calitate de colecție ca reticenți pentru școlile de arte marțiale (inclusiv a lui Hung), ca parte a unei racheta protecție condus de inspectorul Wallace, un ofițer corupt în poliția din Hong Kong.

Ip Man 2 participă la ceremonie și învinge primele sale provocări, înainte de lovind o remiză cu ultima challenger, spânzurat. IP este permis să păstreze rulează școala lui, cu condiția ca el să plătească taxe de protecție sale lunare, dar el refuză. Hung are astfel elevii săi zăbovi în fața Chun Școlii Wing și hărțui pe oricine interesat, provocând o încăierare de stradă între ele și ucenicii lui Ip. Ip Man 2 este astfel forțat să închidă și să se deplaseze mai aproape de școală acasă. Ip confruntă în curând Hung, care l-au da vina, deoarece nu s-ar plăti taxele sale de protecție, în timp ce Ip critică management Hung de elevii săi. Ungur insistă asupra faptului că el este de a face ceea ce el trebuie, de asemenea, și insistă ei termina lupta, dar în timpul acestei întâlniri, Ip oprește Hung de la lovirea accidental pe fiul său ca apare el brusc, câștigând respect de la el. Ip frunze, și a doua zi, Hung-l invita la un meci de box britanic le-a ajutat să înființeze, în liniște vin la termeni cu el.