Invocarea – Haunt (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza, Mister
Producator(i): Andrew Barrer
IMDB: 5.2
Regia: Mac Carter
Actori: Jacki Weaver, Liana Liberato, Harrison Gilbertson

Filmul Haunt începe cu povestirea doamnei Morello care ne vorbește cum o forță necunoscută i-a ucis membrii familiei unul câte unul. Când Evan Asher (Harrison Gilbertson) și familia sa se mută în vechea casă a familiei Morello, ei nu cunosc istoria acestei case și nici dureroasele “crime” ce au avut loc acolo.

loading...

La scurt timp in Haunt, după mutarea în noua casă, Evan începe să se confrunte cu activități parnormale și o cheamă pe Sam (Liana Liberato) pentru a-l ajuta să descopere adevărul. Cei doi găsesc o cutie vrăjită ce îi ajută să comunice cu entitățile din casă. Forța acestor fantome îi determină într-un final pe Evan și Sam să ardă cutia și obiectele personale ale vechilor proprietari în încercarea de a opri entitățile să mai terorizeze familia lui Evan.

După acest incident din Haunt, o femeie care va veni să fie cunoscute de privitorului ca doamna Morello incepe narează despre familia ei și modul în care acestea au fost uciși unul câte unul de o forță necunoscută. Când Evan Asher (Harrison Gilbertson) și mutarea lui de familie în casa veche Morello câțiva ani mai târziu, ele sunt în mare parte stiu ca acesta are o istorie de moarte și durere. La scurt timp după sosirea lor Evan începe să experimenteze activități paranormale și înrolează aproapele său Sam (Liana Liberato), pentru a ajuta la descoperirea ce se întâmplă. (Samantha se suferă în casa ei, la mâinile de tatăl ei abuziv, beat, unde mama ei sunt lăsate nedezvăluit privitorului până mai târziu în film și ea se crede că a abandonat familia.)

Deoarece cele două adolescenti petrec mai mult și mai mult timp cu fiecare parte, ei încep să scadă în dragoste și în cursul explora casei, găsi aceeași casetă EVP de mai înainte. Nu prea asteptam sa se intample ceva, de fapt, le folosesc pentru a vorbi cu cei morți și începe să lucreze din filmul Haunt. Fantome bântuie continua cele două adolescenti, precum și contactarea psihic cel mai mic copil (plecarea părinților conștienți de întreaga situație), iar la îndemnul doamnei Morello, pe care ei deduce să știe ceva despre bantuirile, speriat Evan și cu Sam decid să ardă cutia și bunurile de proprietarii anteriori. Ei, de asemenea, sigiliu camera mica in dormitorul lor mansardă unde a fost găsit caseta. Cu toate acestea, aceste acțiuni nu reușesc să lucreze ca spera și fantoma unei femei le bantuie noaptea aceea și blochează ușa.

Acesta este apoi revelat Sam într-o viziune psihic care fantoma este răzbunător “Haunt” cu teamă menționat în mod repetat, pe parcursul filmului de celelalte spirite, și care este antagonistul principal al filmului Haunt. Frank Dle. Morello -had o aventura cu o femeie care a fost vecinul lui si pacient soției lui (numele ei nu este niciodată dezvăluit privitorului), care a dat naștere la o fiică -Samantha ea. Soția lui Frank, care este un medic, afla despre afacerea și brutal ucide femeia în timp ce slab-voit Frank standuri de ceasuri și în timp ce țineți fiica el doritã. Femeia este apoi îngropat într-o cameră mică la mansardă, unde Evan locuiește acum. Sam este apoi posedat de spiritul ei, care, la rândul său ucide Evan de bludgeoning l cu un ciocan spune “Tu nu ar trebui să fi ars pe centru, nu ar trebui să fi închis în cameră.” Sam este prins de tatăl lui Evan, atunci când ea încearcă să deschidă placa de lemn din podea în care corpul femeii este înmormântat, strigând “Mami” tot timpul; ea este arestată și luat de polițiști. Filmul se încheie cu vocea doamnei Morello întrebam dacă Evan va bântui casa pentru totdeauna ca ea crede membrii voinței familiei ei.