Invazia – Iron Sky (2012) film online subtitrat

Regia: Timo Vuorensola
Actori: Fang Yu, Julia Dietze, Peta Sergeant, Udo Kier, Götz Otto
Anul: 2012
IMDB: 6.0
Gen: SF, Comedie, Actiune
Durata: 93 minute

loading...

Filmul Invazia se deschide în 2018 cu o misiune cu echipaj uman american aterizare pe Lună. Lander poarta două astronauti, unul dintre ei un african model masculin american, James Washington, în special ales pentru a ajuta președintele SUA în ea re-electorale (diverse “Black pentru luna” postere cuvânt-play sunt văzute în film, apologie nou aterizare Luna).

La aterizare pe partea îndepărtată a Lunii, care se confruntă naziști ascunși acolo din 1945 (-zisul “a patra Reich” în dialog), prin care Washingtonul este luat captiv și celălalt astronaut ucis. Om de stiinta nazist Doktor Richter investighează Washington și obține smartphone sa, pe care el recunoaște mai târziu ca având o putere care depaseste tot ce posedat de a patra Reich calcul, care permite utilizarea sa ca o unitate de control al lor Battleship spațiu Götterdämmerung. Când se străduiește să demonstreze finalizarea wunderwaffen de a Führer-ului curent, Wolfgang Kortzfleisch, bateria telefonului este epuizat. Nu se poate re-energiza o, comandant nazist Klaus Adler, ales din motive genetice să se împerecheze cu specialist Pământ Renate Richter (fiica Doktor Richter), Invazia, pornește într-o nava spatiala farfurie zburătoare pentru a colecta mai multe astfel de computere de pe Pamant. El ia cu el la Washington, care a fost “arianizate” cu Doktor Richter folosind un “ser albinism”. La debarcare în New York, ei descoperă că Renate a depozitate departe cu ei. Acestea sunt introduse pentru a președintelui de către asistentul ei, Vivian Wagner, după care au directe campanie ei re-electorale, folosind nazist stil de propagandă. În acel moment, Renate este conștient de ambiție Adler de a deveni următorul Führer și conduce lumea. Dupa trei luni, Kortzfleisch aterizeaza pe Pamant si confruntă Adler, dar este ucis de Adler și Vivian. Adler se declară noul Führer înainte de a reveni la orbită în farfurie zburătoare Kortzfleisch lui, părăsirea Vivian și luând computerul ei comprimat. În același timp, Renate este convins de acum fără adăpost Washington care Adler intenționează genocid global. La scurt timp după aceea, naziștii Luna lansa o invazie în masă a Pământului centrat la New York City, Invazia, unde au distruge Statuia Libertății și ocupă cea mai mare din New York.

Organizația Națiunilor Unite asamblează pentru a discuta despre amenințarea nazistă extraterestre, iar președintele SUA numește Vivian ca comandant al navei spațiale secret militarizat USS George W. Bush, care transportă arme nucleare și regizat de energie; doar pentru a descoperi că cele mai multe alte națiuni au echipat în mod similar nave spațiale lor. Ei le trimite împotriva flotei naziste Invazia, care constă în Götterdämmerung, gigantul ambarcațiune Zeppelin-cum ar fi numit Siegfrieds, și nenumărate ambarcațiuni mai mici. Adler, comanda Götterdämmerung, distruge părți ale Lunii pentru a expune Pământ. Renate și Washington calatori in farfurie zburătoare Adler la Götterdämmerung, în cazul în care Washingtonul încearcă să dezactiveze motoarele în timp ce Renate caută Adler. Între timp, flota spațială internațională deteriora baza Moon naziști “și se apropie de Götterdämmerung. În timpul luptei, Washington deconectează comprimat Vivian lui, care este acum controlul Götterdämmerung, în timp ce Renate ucide Adler.