Invasion USA (1985) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Invazia Americii
Regia: Joseph Zito
Actori: Chuck Norris, Richard Lynch, Melissa Prophet
Anul: 1985
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 107 minute
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

În “Invasion USA”, el a jucat un caracter bine scris într-o poveste bine construit, și au existat o mulțime de cascadorii incitante și performanțe bune de sprijin. În “Invazia U.S.A.”, el interactioneaza cu greu chiar și cu alți oameni de pe ecran. El pur și simplu pași în cadru atunci când este nevoie, și suflă cineva departe.

Filmul Invasion USA este despre o invazie a Statelor Unite ale Americii de către mai multe boatloads de ucigași vicioase, care provin de undeva (Cuba, poate?) Și se lasă vehiculele amfibie pe plajă. Ei se îngrămădesc într-o rulotă de camioane și camionete închiriate și răspândit în întreaga Florida, folosind grenade, mitraliere și bazookas pentru a distruge orice lucru care arata ca o imagine de la distanță americană sănătoasă. Exemple: Scoala de autobuze pline de copii, centre comerciale, serviciile de biserică și familii chiar suburbane de decorare brazi de Crăciun în timp ce cântă “Hark Herald Angels Sing!”

loading...

Teoria este că violența lor întâmplătoare se va declanșa o anarhie asupra Americii, statul de drept se va prăbuși, iar guvernul va cădea, iar apoi vor prelua. Cine sunt ei? Liderul lor, numit Rostov, uneori, pare rusa, de obicei, sună american. urmașii săi sunt uneori orientale, uneori Latino, de obicei anonime. Chuck Norris lucreaza pentru “agenție” și este scos din pensie pentru a lupta împotriva amenințării, dar ca de obicei in filme online Invasion USA, el insistă asupra a două condiții de lucru specifice: El lucrează singur, și el conduce propria camioneta. (Într-o scenă, el conduce camionul prin peretele unui mall și mows în jos mai mulți teroriști, în mod miraculos nu a lovit nici civili în proces.) El spune cât mai puțin posibil, iar rolul nu are anumite carac- caracter individual. Este doar un simbol de violență absurdă.

El nu este singurul fără dimensiuni. cel mai rău, rolul cel mai ingrată filmului Invasion USA merge la Melissa Profetului, care joacă rolul unui reporter de ziar. Ea stă în jurul valorii de la scenele tuturor multor crime violente din acest film, snapping fotografii și fiind supărat. (La fel ca mulți fotografi din filme, ea acționează ca și în cazul în care fotografierea constă în îndreptat camera în direcția acțiunii și înregistrarea cea mai mare imagine posibilă.)