Intre Rai si Iad – Walter (2015) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Paul Shoulberg
IMDB: 5,3
Regia: Anna Mastro
Actori: William H. Macy, Milo Ventimiglia, Leven Rambin

loading...

În “Intre Rai si Iad”, personajul principal este un taker bilet la un multiplex, un concert bun pentru cineva care se bucură de fantezie. Walter, un obsesiv-compulsiva la 20 de ani sa timpurie, se consideră că a fi un fiu al lui Dumnezeu, este necesar să decidă destinația finală – rai sau iad – de fiecare individ vede. Oamenii mucoasei până să intre în teatru face doar adevărata lui chemare mai ușor.
Flashback-uri Intre Rai si Iad arată că tulburările care afectează Walter (Andrew J. West) provin de la moartea tatălui său, când el a fost un băiat. Totusi, Walter este la ușurința cu rolul său – până vizite fantomă, spunând că nu a fost desemnat și cere ajutorul lui Walter în determinarea soarta lui. Acest perturbare în câmp Walter îl împinge din zona lui de confort si in restul filmului Intre Rai si Iad.
Scris de Paul Shoulberg și regizat de Anna Mastro, “Walter” țese fire complot din alte filme, mai bine:. “The Sixth Sense”, “American Beauty”, “Absolventul”, “oamenii obișnuiți” În roluri secundare Virginia Madsen joacă Walter la fel de mama îndoit, Jim Gaffigan cecul realitate un șef și William H. Macy psihiatru lui ciufulit.
Narațiunea este construit în mod eficient și cinematografiei este clar. Chiar și așa, în atingerea ușor pe teme fără să comită la nici una dintre ele, filmul cade plat. Ce ar trebui să fie dulce este zaharina, care ar putea fi profund pare banal. Comedie Supernatural, mister psihologic, modern-zi pildă, “Walter” este un pic de toate aceste – un alt mod de a spune că nu poate decide ceea ce este sau ceea ce povestea vrea să spună.