Între două lumi – Upside Down (2012) film online subtitrat

Regia: Juan Diego Solanas
Actori: Vincent Messina, Heidi Hawkins, Holly O’Brien, Kirsten Dunst, Neil Napier
Anul: 2012
Gen: Romantic, Drama
IMDB: 6.3/10 din 5423 voturi

loading...

Societățile din cele Între două lumi sunt separate de lege. În timp ce lumea de sus (Up Top) este bogat și prosper, inferior (Down Below) este slabă. Până cumpără Deasupra ulei ieftin de mai jos și vinde energie electrică înapoi la Down Below la prețuri mai mari. O persoană de la Down Below a merge până sus (sau în contact cu cineva de la Up Top) este strict interzisă și poate fi pedepsită cu încarcerare sau deces. Oameni din Up Top viziteze regulat Down Below a experimenta noutati ca dansa pe plafoane. Singura conexiune fizică care leagă cele două lumi este sediul central al companiei “Transworld” in Între două lumi.
Adam locuieste intr-un orfelinat în jos, după ce a pierdut părinții într-o explozie rafinărie de petrol. Relativ numai viu are este stră-mătușă, care vizitează în fiecare săptămână. Stră-mătușa are o reteta secreta pentru clatite zboară folosind polen de albine de culoare roz, care aduna polen din ambele lumi. Rețeta a trecut prin generații și va fi moștenită de Adam.
Ca un copil, Adam urcă secret un munte care devine foarte aproape de Sus. Acolo el intalneste Eden, o fată de la Up. Ani mai târziu, în adolescență lor, ei sunt într-o relație. Ei se întâlnesc pe munți și Adam foloseste o frânghie pentru a trage Eden spre jos, in Între două lumi, și ei cap la pădure pentru o plimbare. Ele sunt mai târziu a descoperit, și în timp ce Adam eliberează frenetic Eden înapoi în lumea ei, el prinde un glonț în braț și picături ei. Neajutorat, se uita Eden rămas nemișcat pe pământ ca sângele debordeaza de cap. Când se întoarce acasă, mătușa lui Becky este arestat și casa ei este pusă la lanterna.