Întoarcerea lui Jafar – The Return of Jafar (1994) DUBLAT Online

Regia: Toby Shelton, Tad Stones
Actori: Jason Alexander, Jeff Bennett, Frank Welker, Jim Cummings, Scott Weinger, Jonathan Freeman
Anul: 1994
Gen: Dublate, Familie, Animatie, Aventura
Durata: 69 minute
IMDB: 5.9

In „Întoarcerea lui Jafar”, un clan de bandiți, condus de incompetent Abis Mal, a reveni la ascunzătoarea lor, doar pentru a avea greul prada lor furate de Aladdin și Abu. Aladdin distribuie comoara printre cei săraci de Agrabah – cu excepția unei flori bijuterie, care Aladdin dă Jasmine.

Între timp in animatia „Întoarcerea lui Jafar”, în deșert, Iago reuseste sa se si lampa Genie Jafar lui sape din nisip, unde au fost exilați de Genie. Ordinele Jafar Iago să-l elibereze, dar rebelii Iago împotriva Jafar și aruncă lampa într-o apropiere bine. El se întoarce la Agrabah, în speranța de a câștiga favoarea cu Aladdin, în scopul de a reveni la palat. Când a întâlnește Aladdin, cererea sa de a fi un sclav sub hipnoza nu tarif de bine și este urmărit. Aladdin se execută în Abis Mal și bandiți lui, dar este salvat din greșeală de Iago. Aladdin se întoarce la palat și închisori Iago, cu promisiunea de a permite un proces echitabil. El și Jasmine sunt întâmpinați de Genie, care a revenit de a vedea lumea și este mulțumit cu stau cu prietenii lui.

La o cina speciala a avut loc în onoarea lui Aladdin, sultanul anunță că vrea să facă Aladdin noul său mare vizir. Încercarea de a se bazeze pe starea de spirit buna, Aladdin încearcă să convingă sultanului de a ierta Iago, dar Iago distruge din greșeală cina când Rajah îl urmărește în cameră. Sultanul și Jasmine sunt furioși la Aladdin, Jasmine și lasă camera inima franta care Aladdin nu avea încredere nici ea despre asta. Cu ajutorul Iago, deși, în cele din urmă Jasmine împacă cu Aladdin.