Into the Woods (2014) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: În inima pădurii
Gen: Aventura, Fantezie, Muzicale
Producator(i): James Lapine
IMDB: 6.0
Regia: Rob Marshall
Actori: Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Daniel Huttlestone, Anna Kendrick

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Dar, apoi ca un cântec de sirenă mangaietoare timpane nevoiașe, am auzit notele de deschidere ale “Act One Prologue” din “Into the Woods” cu versurile sale sacadate, la fel ca hipnotice și refrenul insistent al “As vrea … As vrea … As vrea . “Și, dintr-o dată, mi foarte fi simțit stopat doar de a fi în mijlocul cețoasă această redare cinematografică mult întârziată a unuia dintre cele mai populare emisiuni Stephen Sondheim.

Disney este în spatele adaptarea filmului Into the Woods a acestei fracturare-melodie cu încărcătură de mituri de basm, care pe scenă ar putea fi destul de sumbru, într-adevăr, deoarece upends noțiunea tradițională că “o dată la un moment dat”, conduce întotdeauna la “fericiti”. A existat multe speculații cu privire la a doua jumătate a anului și dacă anumite elemente cheie orientate către adulți, care s-ar putea să nu sunt conforme cu un rating de PG ar face tăiat.

loading...

Turbată Sondheim-SFTI ar putea subterfugiu asupra modului în care violența a fost înmuiată sau ținute în afara ecranului, și disperarea că finalul Into the Woods nu este destul de sumbră. Dar acest lucru nu este cu siguranță afacere Mickey Mouse. Piesa turnată se simte cea mai mare parte fără cusur (frumos moduleze potențial suprasarcină comic-diva de a avea ambele Christine Baranski și Tracey Ullman, a cărui parte este de fapt mai gravă, în același film). Cântatul este adesea splendid. Biții de umor sunt manipulate cu dexteritate. Ritmul este relativ rapid. Și niciodată nu se simte ca o versiune statica a unui eveniment teatral dumbed în jos pentru un demografic mai tineri.

Si, cel mai important, temele în ceea ce privește fanteziile nerealiste și dorințe pe care părinții insufla copiilor lor, care de multe ori duce la consecințe nedorite vine prin mulțumiri tare și clar, la scenariu adaptat lui James Lapine lui care se bazează pe propria sa versiune scenă in filme online Into the Woods.

Acest efort s-ar putea să nu obține regizorul Rob Marshall în întregime de pe cârlig pentru mântuială lui “Nouă”, în 2009 și este nici pe departe ca ambalate stele, sofisticat si sexy ca debutul sau 2002 caracteristică “Chicago”. Dar el face o treabă bună de a păstra integritatea esențială a piesei intacte in Into the Woods. In plus, pentru aceia dintre noi care nu sunt niciodată mai fericiți decât atunci când există o mulțime de oameni cântând la un moment dat, “Into the Woods”, în mod regulat reușește să fie destul de încântătoare în deziluzie ei despre ceea ce oferă-sau viața nu.