The Interview (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Comedie
Producator(i): Dan Sterling, Seth Rogen
IMDB: 6.7
Regia: Evan Goldberg, Seth Rogen
Actori: Seth Rogen, Lizzy Caplan, James Franco, Randall Park

Dave Skylark, gazdă a talk-show Skylark seara, interviuri celebrități despre subiecte personale și bârfe in The Interview. După Dave si echipa sa celebreze episod lor 1000-lea, Aaron Rapoport, producator show-ului, este deranjat de o persoană din aceeași activitate, criticând Skylark va conduce nu este o veste real acoperă doar divertisment și zvonuri. Un timp mai târziu, după ce Aaron dezvăluie preocuparea și nevoia lui de schimbare, care este de acord Dave, Dave descoperă că liderul nord-coreean Kim Jong-un este un fan al Skylark va conduce, fapt care ia determinat Aaron pentru a aranja un interviu. Aaron călătorește în China rurală pentru a primi instrucțiuni de la Sook-Yin Park, propagandist sef nord-coreean, și Aaron acceptă sarcina de intervievare Kim, în numele Dave.

loading...

A doua zi, in The Interview, CIA Agent Lacey apare la Dave și lui Aaron loc, propune ca Dave și Aaron asasina Kim folosind o bandă transdermic, care va expune Kim a ricină prin strângere de mână; ei sunt de acord fără tragere de inimă. La sosirea lor în palatul prezidențial de la Phenian, acestea sunt introduse pentru a agenților de securitate și Koh Yu; Ofițer Koh descoperă banda ricin și mesteca o, crezând că este guma. Lacey airdrops încă două benzi de un UAV și Aaron le contrabandă în palat prin ascunderea recipientul în anus, scăpând un tigru în acest proces. Dave își petrece ziua cu Kim, joc baschet și petreceri. Kim convinge Dave că este înțeles greșit ca un dictator crud și ca un administrator nu a reușit, și ele devin prieteni. La cină, Koh are un atac de apoplexie si ucide din greșeală Yu înainte de a muri. În dimineața următoare, Dave se simte vinovat și aruncate înapoi unul dintre benzile ricină, apoi compromite incercarea lui Aaron să otrăvească Kim a doua banda. După o cină doliu la moartea lui Kim bodyguarzii lui, in The Interview, Dave martori secundare malware Kim; și după ce a luat o plimbare și a descoperi că un magazin alimentar din apropiere este doar o fațadă, Dave își dă seama că Kim a fost culcat cu el.

In timpul o tentativă de sex cu Aaron din The Interview, Sook-Yin relevă faptul că ea disprețuiește Kim și își cere scuze pentru apărarea regimului. Dave, Aaron, și Sook-Yin a forma un plan de a sparge cult lui Kim a personalității prin făcându-l să plângă pe aer. În timpul interviului televizat la nivel internațional cu Kim, Dave abordează subiecte ce în ce mai sensibile și provocări trebuie Kim pentru aprobarea tatălui său. În ciuda rezistenței sale inițiale, în cele din urmă Kim plange incontrolabil si se solurilor distrugi reputația. Sook-Yin și Aaron să profite de control al centrului de radiodifuziune și să combată paznici care încearcă să oprească difuzarea. Kim șutează Dave, care supraviețuiește datorită o vestă antiglonț sub cămașa. Dave, Aaron, și Sook-Yin regrupa și a scăpa de palatul prezidențial, in The Interview, deturnarea tanc sovietic lui Kim pentru a ajunge la punctul lor de preluare. Placi Kim un elicopter și urmărește grup cu militarii. El pregătește rachete nucleare, dar înainte de a putea emite comanda pentru a lansa, Dave trage o coajă de rezervor și distruge elicopterul lui Kim, omorând toată lumea de pe bord. Cu amenințarea imediată peste, Sook ghiduri Dave și Aaron la o rută de evacuare, și sunt salvat de SEAL echipei șase membri deghizati in trupele nord-coreene. Înapoi în SUA, Dave scrie o carte despre experiența sa, și Coreea de Nord se mișcă spre a deveni o democrație cu Sook-Yin ca lider interimar in filmul The Interview.