Insula din vis – Nim’s Island (2008) film online subtitrat

Regia: Jennifer Flackett
Actori: Jodie Foster, Gerard Butler, Abigail Breslin, Rhonda Doyle, Russell Butler
Anul: 2008
Gen: Familie, Comedie, Aventura
Durata: 96 minute
IMDB: 6.0/10 din 18285 voturi

loading...

Nim (Abigail Breslin) este o fetiță de 11 ani a carui mama, Emily, a murit in “Insula din vis”. Tatal lui Nim, Jack Rusoe (Gerard Butler), un biolog marin, ei a spus că Emily a fost înghițit de o balenă albastră după ce a fost speriat de o navă numită Buccaneer. Nim locuiește cu tatăl ei pe o insulă din Pacificul de Sud și are mai multe animale locale pentru companie: Selkie leul de mare, Fred dragonul bărbos, Chica broasca testoasa mare, și Galileo pelicanul. Jack ia barca pentru o misiune științifică de două zile de a găsi protozoare INM (o nouă specie de plancton); el vrea să ia fiica lui de-a lungul, in “Insula din vis”, dar ea îl convinge că ea trebuie să rămână pentru a supraveghea ecloziune iminentă a ouălor Chica și poate gestiona pe cont propriu; ei vor fi capabili să comunice prin telefon prin satelit.

Nim, care este pasionat de Alex Rover cărți de aventuri scrise de Alexandra Rover (Jodie Foster), primește un e-mail adresat tatăl ei cu o anchetă cu privire la domeniul său de cunoștințe. Expeditorul, “Alex Rover”, pare a fi explorator, dar este de fapt Alexandra, o nevrotic San franciscan care imaginează în mod constant că vorbește de caracterul ei fictiv Alex Rover (Gerard Butler din nou). O conversație e-mail urmează. Ea merge la insula cu vulcanului, dar este accidentat in filmul “Insula din vis”.

In Insula din vis Jack suferă un naufragiu în uragan, ceea ce face imposibil pentru el să comunice cu Nim, și nu se întoarce conform planului. Galileo aduce Jack lucruri de care are nevoie pentru a repara nava. Nim explică situația de a “Alex”, dar suferă de agorafobie Alexandra și nu părăsește niciodată casa sau chiar deschide ușa. Insula este vizitata de turisti, care Nim consideră a fi pirati. Ca turistii se apropie de insula, Nim face sa para nelocuit de catapultarea șopârle la mal. Ea face, de asemenea un incendiu în craterul vulcanului, care păcălește turiștii. De rulare pe bolovani pentru a simula o avalanșă, ea activeaza din greșeală un gheizer. Fără a dezvălui ea, ea devine din crater tocmai la timp ca un nor de abur izbucnește. Jos la plaja turistii lupta pentru bărci. Unul dintre ei, un băiat, Edmund, vede și capturile cu Nim. El este confuz de prezența ei și ea îi spune că trăiește de pe insula. El spune ceilalți, dar ei nu-l cred. Între timp, Alexandra călătorește pe insula pentru a “salvare” Nim, dar ea, așteaptă “Alex” (personajul masculin), la prima respinge Alexandra.