Instrumente mortale Oraşul oaselor – The Mortal Instruments City of Bones (2013) film online subtitrat

Regia: Harald Zwart
Actori: Robert Sheehan, Lena Headey, Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Jonathan Rhys Meyers
Anul: 2013
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 130 minute
IMDB: 6.0/10

loading...

“Instrumente mortale Oraşul oaselor” va face să vă tânjesc după mai multe” Twilight “. Filme Bazat pe primul roman din șase carte tânărul serie dragoste / fantasy Cassandra Clare lui,” City of Bones “este, în esență, o reacție a lui Stephenie Meyer sclipitoare -vampire-vs-vârcolaci-cu-șase pachete saga. Dar “City of Bones” este chiar mai conflict despre care servește la sex-sex mai putin pentru tweens decât filmele “Twilight” sunt. Puteți vedea că tensiune-tensiune mai puțin într-o scenă în care un mascul interes dragostea ține cămașa pe.

Jace (Jamie Campbell Bower) -o clocitoare, blonda demon-hunter-se vărsat top său mai târziu în “Instrumente mortale Oraşul oaselor”. Dar când Clary (Lily Collins), protagonist principal al filmului, devine o rană pe antebraț, ea glume că Jace va opri curgerea rana ei cu cămașa. “Dacă vrea să mă gol, doar a trebuit să întreb”, a face cu ochiul. Jace păstrează apoi cămașa și se vindecă ei cu magia rune. Acest lucru nu este ultima dată “City of Bones” încearcă să se diferențieze de “Twilight”. Incearca sa faci aceleași lucruri pe care “Twilight” Oare, dar merge cu privire la aceasta într-un mod chiar mai rău, cu idei ciudate despre dragoste și sex aproape. Desigur, poate doriți să ia mustrările și speculațiile de douăzeci și ceva de sex masculin critic de film, cu un vârf de cuțit de sare. Dar dacă “City of Bones” este de gând să se adreseze adolescenti hormonale, chiar și cei care vor fi văd filmul cu mamele lor, atunci filmul într-adevăr nu ar trebui să facă un astfel de lucru mare de care doresc un pic romantism conserve, iar unele bomboane ochi, prea.

Ca majoritatea eroine YA, Clary nu este fata ta medie adolescente. Ea își dă seama de gradul de ei mai sus-averageness după ce vede un simbol forceps-ca peste tot se duce. La scurt timp după ce ea vede acest simbol încărcat în cap de spumă de cappuccino ei, lumea Clary este întoarsă cu susul în jos. Musclebound, grele îmbrăcat în piele ataca casa ei și forța mama ei Jocelyn (Lena Headey) și prietenul lui Jocelyn Luke (Aidan Turner) să fugă. Clary caută răspunsuri cu doi baieti care au sentimente pentru ea: Jace, un băiat cinic misterios cu rune pe tot corpul, și Simon (Robert Sheehan), o copilărie cel mai bun prieten nebbish cu ABS plat. Cu ajutorul prietenilor la fel de secrete Jace lui, Clary si Simon merge în căutarea unui potir magic.