Insidious (2010) film online subtitrat

Regia: James Wan
Actori: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Andrew Astor, Corbett Tuck, Heather Tocquigny
Anul: 2010
Gen: Drama, Groaza, Mister
Durata: 103 minute
IMDB: 6.8

loading...

In Insidious, la câțiva ani după bântuie familiei Brenner, Lambert de familie părinții Josh (Patrick Wilson) și Renai (Rose Byrne), fiii lor Dalton (Ty Simpkins) și Foster (Andrew Astor), și fiica copil Cali-au mutat recent în o nouă casă. Într-o noapte, Dalton este atras de mansardă, atunci când aude zgomote scârțâind și vede ușa deschisă de la sine. El cade de la o scară în timp ce investighează și vede o figură în umbră. Audierea țipetele lui îngrozit, Renai și Josh sar in ajutor și declară mansarda “limitele off” la copii. A doua zi, Dalton se încadrează într-o comă inexplicabilă.

Dupa trei luni de tratament fără rezultat, Renai și Josh li se permite să ia Dalton acasă in filmul Insidious. Curând după aceea, activitatea supranaturale începe să apară; Renai începe auzi voci pe monitorul pentru copii atunci când nimeni nu se află în camera Cali lui, Foster spune că Dalton rataceste pe timp de noapte, Renai vede o figură înspăimântătoare a unui om în camera Cali, care dispare atunci când Josh vine si alarma antiefractie este în mod repetat declanșată pentru nici o motiv cu deschis ușa din față. După Renai găsește o amprenta sângeros pe patul Dalton, ea întreabă Josh despre casa, dar el o ignoră. În acea noapte, Renai este atacat de cifra din camera Cali, iar Lamberts decide să renunțe la casa și pentru a muta în altă parte.

În casa cea nouă, Renai vede fantoma unui baiat de dans care a duce la camera lui Dalton. Mama lui Josh, Lorena (Barbara Hershey), le viziteaza o zi, și spune că a avut un vis în care o figură în camera lui Dalton răspunde “Dalton”, atunci când ea întreabă ce vrea; în același timp, ea vede un demon cu fața roșie monstruos în picioare în spatele Josh și țipete, în timp ce camera Dalton este răscolită și Dalton însuși este găsit de stabilire pe podea. Lorraine solicită investigatori paranormali Elise Reiner (Lin Shaye), Specificatii (Leigh Whannell), și Tucker (Angus Sampson). La intrarea, Elise simte o prezență în casă și la intrarea în sala de Dalton, ea vede ceva pe tavan; la care Specificații atrage figura demonic, cu fața roșie Lorraine văzut in filmul “Insidious”.