Inside Out (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Întors pe dos
Gen: Animatie, Comedie, Aventura
Scenariu: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
IMDB Rating: 8.3
Regizor(i): Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
Actori: Bill Hader, Amy Poehler, Mindy Kaling, Diane Lane

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Viața lui Riley din Inside Out, o fetiță veselă și lipsită de griji, este dată peste cap când trebuie să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților complet depășiți de situație ai fetiței. Furia, Dezgustul, Frica, Tristețea și Bucuria se ceartă, colaborează și se pierd în discuții în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe și să-și găsească noi prieteni.

Cea mai mare parte a filmului Inside Out este stabilit în interiorul creierului de tineri Riley (Kaitlyn Dias), care a deprimat despre mama ei și decizia tata pentru a le muta de la Minnesota la San Francisco, separând-o de la prietenii ei. emoțiile lui Riley sunt determinate de interacțiunea dintre cele cinci deschis “desen animat” caractere: Joy (Amy Poehler), o subțire Sprite tip care arată un pic ca Tinkerbell fără aripi; Tristețe (Phyllis Smith), care e moale și albastru și recesivă; Frica (Bill Hader), un caracter slab, violet-ochi de insectă cu postura semn de întrebare; Dezgustul (Mindy Kaling), care este un verde bogat, și are un pic de “Mean Girls” vibe; și Anger (Lewis Black), un scunda plat acoperit cu piele diabolice roșie și pantaloni greu de definit un mijloc manager, cravată grăsime și cămașă cu mânecă scurtă. Există o cameră de control principal cu un consiliu care cele cinci emoții mari jostle unul împotriva celuilalt pentru a controla. Uneori Joy este sentimentul dominant, uneori frica din Inside Out, uneori tristețe, etc, dar niciodată cu excluderea celorlalte. Controlerul aude ce alte emoții spun, și nu pot ajuta, dar fi afectate de aceasta.

loading...

Amintiri eroinei sunt reprezentate de sfere de dimensiuni softball, care sunt de emoție dominantă (bucurie, tristețe, teamă și așa mai departe) cu coduri de culori, expediate dintr-o locație mentale la altul din Inside Out, printr-un fel de vid sistem de tip tub, apoi clasificate și stocate ca amintiri pe termen scurt sau memorii pe termen lung, sau aruncat într-un “abis”, care servește aceeași funcție ca și aici la gunoi pe un computer. ( “Numere de telefon?” Cocoși încălțați un lucrător în banca memoria lui Riley. “Nu avem nevoie de ele. Sunt în telefonul ei!”) Teren mentală Riley are viu colorate, designul amestecate, formate Vacu de jucării de pe piață în masă sau jocuri de masă, cu accente care sugerează ilustrate cărți, filme fantastice (inclusiv Pixar) și parcuri tematice care vizează în vacanță familii (există “insule” plutind în spațiu mental, dedicat subiecte care Riley gândește foarte mult, cum ar fi hochei). Există o iubitul imaginar, un tip nonthreatening-adolescent pop-idol, care proclamă: “Mi-ar muri pentru Riley. Eu locuiesc în Canada.” Un “tren de gândire”, care ne poartă prin subconștientul lui Riley evocă una dintre aceste trenuri în miniatură te plimbare la grădinile zoologice; l chugs prin aer pe șine care se materializează în fața trenului și se dezintegrează în spatele ei.

Povestea începe într-o treaptă, atunci când Riley in filme online Inside Out, frecventează noua ei școală, în prima zi a clasa a cincea și flash-uri înapoi într-o memorie care este la fel de culori “vesel”, dar sfârșește prin a fi reclasificate ca “trist”, atunci când Tristețe acesta atinge și provoacă Riley in Inside Out a plânge în fața colegii ei. Tristețe a făcut acest lucru o dată înainte; ea și Joy sunt cele două emoții dominante din film. Acest lucru are sens atunci când crezi despre cât de nostalgie-care este ceea ce Riley este în mare parte simte ce își aduce aminte Minnesota ei din trecut-combină aceste două sentimente. O luptă între Bucurie si tristete provoacă “amintiri de bază” care urmează să fie bătut din containerele lor și să accidental aspirate, împreună cu cele două emoții, și scuipă în lumea largă a interiorului emoțională Riley. Restul filmului este o cursă pentru a preveni aceste amintiri de bază de a fi, în esență, șterse. Intre timp, înapoi la sediul teme, furie si dezgust se execută spectacol.

Este important in Inside Out, să subliniem aici faptul că toate aceste personaje și locații, precum și jucătorii de sprijin pe care le întâlnim în creierul lui Riley, sunt figurative. Ele sunt reprezentări vizuale ale senzații inefabile, un pic ca personajele și simbolurile de pe cărțile de Tarot. Și acest lucru este în cazul în care “Inside Out” diferă izbitor de alte caracteristici Pixar. ea nu este, strict vorbind, fantezie sau science fiction Inside Out, categorii care descriu restul de ieșire al companiei. Este mai mult ca un vis extins care se interpretează ca merge de-a lungul, și este ancorată în realitate. Lumea dincolo de minte Riley pare destul de mult ca al nostru, deși, desigur, este reprezentat de desene stilizate, prestate de calculator. Nu se întâmplă nimic acolo, care nu se poate întâmpla în lumea noastră. Cea mai mare parte a acțiunii este de un tip care un director de studio ar numi “mize mici”: Riley se luptă prin prima ei zi la o școală nouă, devine frustrat de mama si tata împingând-o să dolar ei sus, furtuni de camere si Pouts ei, etc