Insanity – Bo fung yu (2014) film online subtitrat

Regia: Kwong-yiu Lee
Scenariu: Kwong-yiu Lee, Koon-nam Lui
Actori: Ching Wan Lau, Xiaoming Huang, Alex Fong
Anul: 2014
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 5.6

Al doilea film Insanity David Lee după micul-văzut thriller de groaza adolescent Da, i se poate vedea morți Oamenii, Insanity este produs și co-scris de Derek Yee, și spune de Fan (Lau Ching Wan), care a devenit o coajă nevrotic de un om în urma moartea copilului său, și în mod frecvent permite furia și durerea lui pe soția lui Wai Ling (Michelle Ye), interzicerea ei să iasă și să suspecteze ei la fiecare pas. Până într-o noapte, într-un acces de furie gelos, el ucide accidental ei, împingând-o afară din fereastră. El a declarat nebun în instanță și sa angajat într-un spital de psihiatrie, unde a pus sub îngrijirea Dr. Chow (Huang Xiaoming) un doctor tânăr și promițător, care este în creștere rapidă în partea de sus a câmpului său, deși el a neglija prietena lui Bo Yi ( Fiona Sit) în acest proces.

loading...

Trei ani mai târziu in Insanity, Chow garantează pentru eliberarea Fan împotriva sfatul colegului său Dr. Lui (Alex Fong), declarând la vindecat. Viața pe exterior se dovedește dificil pentru fostul nebun, ca fostul său mama-in-lege (Paw Hee Ching) ține hărțuiască el și vinovăție rămâne vie. Într-o noapte, în timp ce încerca să se sinucidă, el ucide accidental un drogat fără adăpost. Dar Dr. Chow, care e aproape de a deveni director de spital, este determinată pentru a proteja reputația lui: dacă cuvântul ieșit că pacientul a garantat pentru de fapt ucis pe altcineva după ce a fost eliberat, consecințele pentru cariera lui ar fi cumplite. Și așa că acoperă până moartea drogat, iar lucrurile incep sa mearga de la rău în mai rău.

Insanity este unul dintre acele filme care nu mai fi de mirare, atunci când începe încercarea de a fi surprinzător. Timp de 50 minute se mișcă de-a lungul strângere, aruncând piste false inteligente, creând în același timp cel mai important un curent subteran emotional destul de puternic. Michelle Ye profită la maximum de o scenă ei și oferă un turn-chinuitoare gut ca soție asediat, în timp ce Paw Hee Ching este atât de patetic și ciudat ca mama ei îndurerat. Și în timp ce Fiona Sit nu ajunge mult de a face ca prietena Dr. Chow lui, Mo Chun Fai are un subplot mișcătoare ca seful lui terminala bolnav și mentor. Apoi filmul începe entorse tragere, care ar putea fi văzut venind o milă off, și în timp ce rămâne de divertisment, predictibilitatea și tonul pe-explicativ jefuiască o din mistica ar fi construit cu grijă în prima jumătate a anului. Pur și simplu, nu este la fel de inteligent și uimitoare, deoarece vrea sa fie.

Totuși in Insanity, centrala fata-off filmului este una convingătoare și frumos jucat. Huang Xiaoming portretizează convingător diapozitiv personajul său la margine, trecerea treptat de la smarm sigur pe sine pentru îndoială crippling. Dar nu e nici o îndoială filmul aparține Lau Ching Wan, a căror performanță puteri povestea cu omenirea stratificat si expresii răcirea ezitant motiv, fără să se complac în alai. Cinematografie fantasmagoric Chan Chi Ying și scor elegant Leon Ko contribuie, de asemenea, la realizarea filmului prin patch-uri de mai puțin convingătoare.