Inglourious Basterds (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Ticăloși fără glorie
Regia: Quentin Tarantino , Eli Roth
Actori: Michael Fassbender, Denis Menochet, Jacky Ido, Omar Doom, Brad Pitt, Diane Kruger, Christoph Waltz, Mélanie Laurent
Anul: 2009
Gen: Razboi, Drama, Aventura
Durata: 153 minute
IMDB: 8.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

În Franța ocupată de germani Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) privește neputincioasă cum familia ei este executată de colonelul nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna scapă ca prin urechile acului și fuge la Paris, unde-și creează o nouă identitate ca proprietar și proiecționist de cinema. În altă parte a Europei, locotenentul Aldo Raine (Pitt) organizează un grup de soldați evrei pe care-i conduce într-o campanie de răzbunare împotriva naziștilor. Cunoscuți sub numele de “Inglourious Basterds” (adică “ticăloșii”), trupa lui Raine o adoptă pe actrița și agenta sub acoperire de origine germană Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) într-o misiune al cărei scop este lichidarea liderilor celui de-al treilea Reich. Soarta unește drumurile personajelor in cadrul unei sali de cinema, unde Shosanna este hotărâtă să-și ducă la îndeplinire propriul ei plan de răzbunare.

Din titlu, furat dintr-un film B-1978, la sunetul de Vest a muzicii de deschidere Ennio Morricone la locația cheie, un cinematograf, filmul Inglourious Basterds încorporează dragostea lui Tarantino filmelor. Adânci culori, bogate de film de 35 mm asigura plăcere tactil. Un caracter la începutul și la sfârșitul, nu se vede la mijloc, aduce cercul plin de poveste. De “Basterds” în sine, luptători sălbatici a scăzut în spatele liniilor naziste, sunt un nod inconfundabil la Dirty Dozen.

loading...

Și mai presus de toate, există trei personaje iconice in Inglourious Basterds, trase în linii mari și cu dragoste: erou, naziste și fata. Aceste trei, interpretat de Brad Pitt, Christoph Waltz și Melanie Laurent, sunt privite cu care Tarantino talent de a lua un caracter și făcându-l un caracter, definitiv, mai mare decât viața, se apropie satiră în intensitate, dar nu – chiar – merge atât de departe. Să presupunem că se simt mai mare decât cele mai multe dintre persoanele pe care le întâlnesc în filme.

Povestea Inglourious Basterds incepe in Franța ocupată de naziști, la începutul războiului, în cazul în care crud, năzdrăvan nazist Col. Hans Landa (Vals) ajunge la o fermă de vaci izolat în care el crede ca fermierul (Denis Menochet) se ascunde evrei. Are dreptate, și o tânără pe nume Shosanna (Melanie Laurent) fuge în pădure. Este pentru această scenă, și performanța sa de-a lungul filmului, care Christoph Waltz merită o nominalizare la Oscar pentru a merge cu cel mai bun premiul actor de la Cannes. El creează un personaj, spre deosebire de orice nazist – într-adevăr, oricine, la toate – l-am văzut într-un film: rău, sardonic, ironic, manierat, absurd.

Hero este Brad Pitt, după cum Lt. Aldo Raine, liderul Inglourious Basterds. Tarantino probabil vrea să audă “Aldo Ray,” stea de filme de război nenumărate și imagini B. Raine este jucat de Brad Pitt ca o caricatură largă de un băiat de Sud greu vorbind, care vrea fiecare dintre oamenii săi să-l aducă la 100 de scalp naziste. De ani de zile, trupa lui supraviețuiește improbabil în Franța și masacre naziști, și se poate transforma într-eveningwear formale la momentul potrivit. Versiunea Pitt a italiană este demn de un frate Marx.

Fata este Shosanna, jucat de Laurent ca o sirenă curbați cu ruj roșu și, la sfârșitul filmului Inglourious Basterds, o rochie roșie Slinky. Tarantino ei fotografiază cu absorbția unei fetișist, cu closeups de pantofi, buzele, un văl faciale și detalii ale corpului și îmbrăcăminte. Nu se poate-mi spună că nu a văzut lucrarea artistului scoțian Jack Vettriano și picturile sale noir ale doamnelor-fumat țigară în roșu.

Shosanna flirteaza calculatingly cu Frederick Zoller (Daniel Bruhl), un erou de război nazist și acum star de cinema; el convinge Joseph Goebbels să dețină premiera noului său film de război în teatru ei. Aceasta stabilește un complot care include Tarantino rupere mai multe reguli, în scopul de a oferi imagini documentar despre modul în care azotatul de inflamabil amprentele de film Inglourious Basterds sunt.

Un film Inglourious Basterds, Tarantino rezistă clasificare. “Inglourious Basterds” nu este mai mult despre război decât “Pulp Fiction” este de aproximativ – ce naiba e vorba? Desigur nimic în film este posibil, cu excepția faptului că este atât de sângeroase distractiv. actorii nu mestecați peisajul, dar au ling. E un maestru la spectacole aduc în măsura în care acestea pot merge spre exagerare iconografic.

După ce am văzut “Inglourious Basterds”, la Cannes, deși am fost scris un blog de zi cu zi, am rezistat da un aviz imediat cu privire la aceasta. Știam Tarantino a realizat un film considerabil, dar am vrut să se stabilească și să-l văd din nou. Ma bucur ca am facut-o. Ca o mulțime de filme reale, îl savura mai mult data viitoare. Imediat după “Pulp Fiction” a jucat la Cannes, QT ma întrebat ce am crezut. “Ori e cel mai bun film al anului sau cel mai prost film”, am spus. Abia știa ce naiba sa întâmplat cu mine. Răspunsul a fost: cel mai bun filme online Inglourious Basterds. Tarantino filme au un mod de a crește pe tine. Nu este suficient pentru a le vedea o dată.