Infini (2015) film online subtitrat

Gen: Groaza, SF, Thriller
Scenariu: Shane Abbess
IMDB Rating: 5.3
Regizor(i): Shane Abbess
Actori: Daniel MacPherson, Grace Huang, Luke Hemsworth

loading...

Suntem in secolul al 23 lea, avandu-i in centrul atentiei pe membrii unei echipe de salvare care tocmai ce au primit un semnal, iar acum au fost trimisi spre o colonie pentru a-l recupera pe unicul supravietuitor al unei epidemii biologice care s-a imprastiat foarte rapid in aceasta colonie.
E o înscenare destul de standard Infini: o echipă de salvare la poziția într-o situație în care știe practic nimic despre, lăsat să dau seama ce sa întâmplat cu echipajul vechi înainte de a lovi aceeași soartă. Ei primesc Infini de informare lor expozițional și sunt trimise pe drum, știind doar că există un fel de agent patogen acolo care nu poate fi permis să se întoarcă pe Pământ. Asta poate însemna doar un singur lucru: ceva care amintește de un virus zombie. În timp ce există o explicație a ceea ce este de fapt, totul, dar irelevant. Tot ce trebuie sa stii este le face violent și periculos, atât pentru ei înșiși și unul pe altul. Aspectul mai interesant din aceasta este că acestea nu pierd complet ei înșiși și ce le pasa.

Dar, ca multe alte filme de groază, personajele sunt atat de sub-dezvoltate, care este greu să fie investite în pericolul cu care se confruntă. Tot ce știu cu adevărat despre Carmichael este că el are o soție gravidă prea atașat, care vrea să se asigure. Ce face el visează de dincolo de asta? Infini Este ceva îi place sau displace, în afară de a fi viu și de a fi blocat pe o planetă oribil, respectiv? Nu știu. Și el este cel cu cea mai caracterizare-multe dintre celelalte personaje, chiar nu te asta. Vedem, de asemenea, practic, nimic din lumea de dincolo agentia pentru care lucreaza. Se pare ca ar fi distopică, dar singurul lucru care îi lasă această idee este crawl.