Infernul din Amazon – The Green Inferno (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Eli Roth
Scenariu: Guillermo Amoedo, Eli Roth
Actori: Lorenza Izzo, Ariel Levy, Aaron Burns
Anul: 2015
Gen: Aventura, Groaza
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Infernul din Amazon – The Green Inferno

Un grup de tineri activiști din New York călătoresc în jungla amazoniană pentru a milita să protejeze un trib aflat în pericol de dispariție. În timpul zborului, avionul în care sunt tinerii are probleme și se prăbușește, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai în mâinile celor pentru care au venit să militeze.

Recunosc, am așteptat acest film. Da, știam că va fi o bazaconie marca Eli Roth, mai ales ca după ce am văzut recent Knock Knock al aceluiași regizor, mi-am dat seama ca Hostel nu a reprezentat decât un accident interesant în cariera regizorală a junelui Roth. Dar cum lipsa unor filme de calitate (cel puțin în perioada asta) m-a împins totuși să văd The Green Inferno, nu pot spune că regret decizia luată, nicidecum, dar nu pot decât să constat cât de comercial și de ageamiu în arta regizorală este creatorul acestui film.

Prost făcut, evident cu intenția de a șoca, lipsit de rigoare, de un scenariu decent, de mutre memorabile. De jocuri actoricești măcar modeste, prost condus, prost terminat, ideea departe de originalitate. Scene care sfidează bunul simț elementar prin prostia lor . Mă întreb cum ar fi arătat acest film dacă ar fi fost lăsat pe mâna unui regizor bun. Sau măcar bunicel. Cu acest film, Eli Roth mi-a demonstrat că nu este altceva decât un saltimbanc al regiei. Priponit într-o mlaștină vâscoasă de unde probabil nu va ieși nicicînd.


Trailer Infernul din Amazon – The Green Inferno