Îndrăgostiţi pentru totdeauna – Endless Love (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Romantic
Producator(i): Shana Feste, Joshua Safran
IMDB: 6,3
Regia: Shana Feste
Actori: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood

loading...

Asta ar trebui să fie un film despre chinurile adolescente prima iubire-o iubire v-ar merge la închisoare pentru, setați o casă de pe foc pentru, o dragoste care necesită un ordin de restrictie, dar este îngrozitor de bun gust și detașat emoțional în blissed- sa reprezentare din oameni frumoși tineri cavorting în lumina soarelui. Tonifiat, tăbăcite David și Jade (Alex Pettyfer și Gabriella Wilde, ambele foste modele) zburda într-o pajiște, salt de pe un doc în mișcare lentă și stropi într-un lac, toate la urle de muzica rock Alt pentru a semnala pentru a ne cum ar trebui să reacționează la aceste imagini in “Îndrăgostiţi pentru totdeauna”. Ei fac dragoste romantica pe covor de lumina cămin (dar de data asta nu e nici mama înfiorător privindu-le din umbră). Chiar momentele-saruta lor vag grungy în partea din spate a unui camion pickup-beat sau în vara fierbinte de ploaie-simt art impecabil proiectate.

Pe scurt, regizor și co-scenaristul Shana Feste a refăcut “Îndrăgostiţi pentru totdeauna”, dar ea a luat tot nebun. Nu că originalul a fost tot ceea ce mare pentru a începe cu, un-șase ori nominalizat Premiul Zmeura de Aur, a fost screechy, melodramatic și peste-a acționat, cu o performanță de plumb dur plat de la Brooke Shields. Dar cel puțin a avut pasiune. Pettyfer și Wilde arata minunat împreună-deși amândoi își mijlocul 20s joc copii de 17 ani, și arată-le și se bucură unele chimie reală de-a lungul lor cochet, care se încadrează în dragoste-stadiu. Dar sentimentul că ceva vital este în joc este extrem de lipsit de.

Unele detalii de bază și pietre de încercare vizuale sunt la locul lor, dar Feste (“Country Strong”) și co-scenaristul Joshua Safran au reconfigurat această poveste în întregime și, în special, a omis nominalizat la Oscar Lionel Richie-Diana Ross tema cântec, care a fost astfel un hit omniprezente pe radiouri și ringurile de dans de bal deopotrivă. (Lipsesc asemenea, de această dată: rolul mic al piromanul sălbatic-ochi jucat de un tânăr Tom Cruise în fără milă scurt Daisy Dukes.)