Indignation (2016) Film Online Subtitrat


Regia: James Schamus
Actori: Logan Lerman, Sarah Gadon, Tracy Letts
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.4


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Indignation

Primul director timp de James Schamus (fondatorul Focus Features) este un nominalizat producător Oscar (Brokeback Mountain). Si scriitor (Crouching Tiger, Hidden Dragon), și el abordează populare 2008 Philip Roth roman. Cel care romancierul vechi 83 ani recunoaște că a fi influențat de propriii ani de colegiu. Dl. Roth a scrie romane pentru mai mult de 50 de ani și a câștigat Premiul Pulitzer pentru 1997 lui “American Pastoral”.

Luând rolul principal legat de colegiu Marcus Messner este Logan Lerman … un actor care a fost pe ecran. Deoarece el a fost de 8 ani, și pare să aibă ADN-ul de tineret etern, astfel căutat de către Ponce de Leon. În timp ce înfățișarea lui nu s-au schimbat mult din filmele “Percy Jackson” sau excelenta Perks de a fi un Wallflower. Lerman aici strălucește ca și clasa muncitoare Newark băiatul evreu, sufocat de părinții săi, și la fel de naiv lumii ca el este academic Gifted.

Este 1951 și prea mulți băieți de cartier sosesc înapoi acasă, în cutii de pin, după care deservesc în războiul din Coreea. Tatal lui Marcus (Danny Burstein) este un haham și este jumătate din unitatea parentală hiper prudent. Care este în mod alternativ mulțumitor și speriat că fiul lor este de a evita difuzarea în serviciul militar de la poziția off la ultra-conservatoare (și fictivă) Winesburg College Ohio.

O dată în campus, Marcus descoperă puțin din libertatea sperat. prezență obligatorie capelă. Colegi de cameră atribuite prin înclinațiile religioase, precum și așteptările de la aderarea la fraternitate evreiască. Si agățat cu propriul său fel se combină pentru a fi doar un alt fel de sufocantă emoțional decât ceea ce el a avut la domiciliu.


Trailer Indignation