Înapoi în viitor – Back to the Future (1985) film online subtitrat

Regia: Robert Zemeckis
Actori: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson
Anul: 1985
Gen: Actiune, Comedie, SF
Durata: 116 minute
IMDB: 8.5/10 din 357583 voturi

loading...

Unul dintre lucrurile toți adolescenții cred este că părinții lor nu au fost adolescenti. Părinții lor au fost, probabil, copii o dată. Ele sunt adulți incontestabil acum. dar cum ar putea acestea au fost vreodată adolescenți, și totuși să nu înțeleagă copiii lor? Acest VI [de text lipsă] adolescenti fiind unul. Dar “Înapoi în viitor” este chiar mai plin de speranță: Acesta susține că puteți călători înapoi în timp la anii când părinții tăi au fost adolescenți, și îndreptați-le chiar în momentul în care au nevoie de ajutor cel mai mult.

Filmul Înapoi în viitor începe în prezent, cu un adolescent pe nume Marty (Michael J. Fox, de la TV “Family Ties”). Părinții lui (hai sa recunoastem) sunt tocilari fără speranță. Tata spune glume corny și mama guzzles vodca in bucatarie si masa de seara este ca hrana timp la casa de distracție. Tot ceea ce ține Marty sănătos este prietenia cu alune Dr. Brown (Christopher Lloyd), un inventator cu ochi strălucitori și părul ca o peruca spaimă. Brown crede că a descoperit secretul de călătorie în timp, și o noapte în parcarea pustie de mall local, el demonstrează invenția sa. În lunga istorie de filme Înapoi în viitor de călătorie timp, nu a existat niciodată o mașină a timpului destul ca lui Brown, care seamănă cu nimic atât de mult ca un personalizat De Lorean.

Gadget funcționează, și apoi, după o serie de surprize, Marty se trezeste transportat înapoi 30 ani în timp, la zilele în care mall-ul a fost câmpul unui fermier (există un gag frumos atunci când fermierul consideră De Lorean, cu pescarus sa -wing usi, este o farfurie zburătoare). Marty rătăcește în oraș, purtând încă 1985 hainele, iar locuitorii orașului uita-te la gâscă în jos jacheta și să-l întrebi de ce el poartă un colac de salvare.