Înapoi în viitor 3 – Back to the Future 3 (1990) film online subtitrat

Regia: Robert Zemeckis
Actori: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Lea Thompson, Elisabeth Shue, Thomas F. Wilson
Anul: 1990
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Durata: 118 minute
IMDB: 7.3/10 din 140604 voturi

loading...

Unul dintre deliciile din primele două “Înapoi în viitor 3” filme a fost modul în care povestea sa mutat amețitor în timp. Paradoxuri îngrămădite pe partea de sus de paradoxuri, până a trebuit să abandoneze orice încercare de a urmări intriga la nivel rațional, și du-te cu flow.That temporală de calitate excelentă sticlă lipsește, din păcate, de la “înapoi în viitor Partea III,” ceea ce face câteva arcuri în direcția de complexitatea timp de călătorie, și apoi stabileste a fi o comedie de Vest rutină.

Filmul Înapoi în viitor 3 a fost împușcat-spate în spate cu “Back to the Future II”, care, vă veți aminti, a luat Marty McFly (Michael J. Fox) cu nerăbdare să-un viitor temeinic deprimant că a creat de implicare în jurul în viitorul apropiat . El a trebuit să călătorească înapoi în timp, în scopul de a anula daune lui, astfel încât eventuala viitor ar fi un loc mai frumos de a trăi. Acum vine “Înapoi în viitor 3”, în care Marty primește o scrisoare din trecut – o scrisoare scrisă de vechiul său prieten, Doc Brown (Christopher Lloyd), de acum un secol, explicând că el a călătorit înapoi la vechea Vest și, în general, este fericit acolo, și cerându-Marty să-l lase în pace, pur și simplu. Această scrisoare, desigur, a luat 100 de ani pentru a ajunge.

Doc Brown nu, cu toate acestea, în cazul în care dezvăluie a ascuns mașina timpului DeLorean-travel, într-o mină abandonată lângă oraș. McFly nu unele de cercetare istorică și descoperă spre groaza lui, care Doc Brown a fost ucis doar o săptămână după ce a scris scrisoarea, așa că decide să se aventureze înapoi în timp, indiferent de risc, pentru a salva prietenul lui. El merge în căutarea mașinii în mină vechi și consideră că este încă acolo, și începe chiar și după un secol, care este mai mult decât vă pot spune pentru cele mai multe masini, după o lună în garaj. McFly calatoreste inapoi in timp, si, din pacate, odată ce ajunge acolo el cea mai mare parte rămâne acolo in Înapoi în viitor 3.