Inamicii publici – Public Enemies (2009) film online subtitrat

Regia: Michael Mann
Actori: Christian Bale, Johnny Depp, David Wenham
Anul: 2009
Gen: Biografie, Crima, Drama
Durata: 140 minute
IMDB: 7.0/10 din 142242 voturi

loading...

“Băncile am jefui,” John Dillinger ar spune, uneori, cu titlu de introducere. Acesta era adevărul simplu. Asta a fost ceea ce a făcut. Pentru cele 13 luni între ziua a evadat din închisoare și noaptea sa culcat pe moarte într-o alee, el jefuit bănci. Acesta a fost timpul vieții sale. “Public Enemies” lui Michael Mann, acceptă acest lucru Stark și refuză orice tentație de a se înmoaie. Dillinger nu a fost un om drăguț.

Aici este un film Inamicii publici care ridică din umeri pe modul în care depind de mit a sentimentaliza haiduci noastre. Nu există nici un interes aici despre copilaria lui John Dillinger, psihologia lui, sexualitatea lui, farmecul lui celebru, sa legenda Robin Hood. Îi plăcea sex, dar nu la fel de mult ca și jefuirea băncilor. “El a jefuit bancherii, dar să păstreze clienții banii proprii.” Dar a căror bani a fost în bănci? El copii în jurul valorii de cu reporteri și oameni ai legii, dar asta a fost de afaceri. El nu copil în jurul valorii de cu membrii bandei sale. El ar fi putut face un lider militar foarte bun.

Johnny Depp și Michael Mann ne arată că noi nu știam totul despre Dillinger. Ne-am gândit doar am făcut-o. Aici este un, disciplinat, om violent eficient îndrăzneț,, condus de compulsii filmul declină înțelepciune pentru a explica. Membrii bandei sale de mult a iubit banii pe care îi făceau. Dillinger iubit planificarea următoarea lucrare. El a avut o strategie de ieșire sau de pensionare planuri in Inamicii publici.

Dillinger a văzut o femeie îi plăcea, Billie Frechette, jucat de Marion Cotillard, și curtat-o, după moda lui. Asta este, el a luat pe timp de noapte și a cumpărat-o o haină de blană, așa cum văzuse făcut în filme; el a avut nici o experiență reală adult înainte de închisoare. Ei au făcut sex, dar filmul Inamicii publici nu este cu mult interesat. Este vorba despre jurământul lui de a arăta pentru ea, pentru ao proteja. Împotriva ce? Împotriva pericolului de a fi fata lui. El permite el însuși un zâmbet mic când o dă haina, și este singura vulnerabilitate el arată în film.