Înainte să te cunosc – Me Before You (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Thea Sharrock
Actori: Vanessa Kirby, Sam Claflin, Emilia Clarke
Anul: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Me Before You

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.


Trailer Me Before You


Despre filmul Înainte să te cunosc – Me Before You

Louisa „Lou” Clark (Clarke) locuieşte într-un orăşel pitoresc dintr-o zonă rurală a Angliei. Fără să aibă o direcţie foarte clară în viaţa ei, Louisa este o tânără creativă şi excentrică. In vârstă de 26 de ani, care îşi schimbă mereu locul de muncă pentru a-şi ajuta familia din filmul Înainte să te cunosc – Me Before You. Însă felul ei vesel de a fi este pus la încercare atunci când se confruntă cu o nouă provocare în carieră. Ea acceptă să devină îngrijitoarea şi însoţitoarea lui Will Traynor (Clafin), un tânăr bancher foarte bogat. Care a ajuns într-un scaun cu rotile în urma unui accident pe care l-a avut cu doi ani în urmă şi a cărui viaţă i s-a schimbat radical, într-o clipă.

Nemaivând spiritul aventuros de altădată, Will a devenit cinic, renunţând aproape complet la a mai trăi. Asta până când apare Lou, care este hotărâtă să-i arate că viaţa încă merită trăită. Cei doi pornesc împreună într-o serie de aventuri care le schimbă viaţa şi inimile în feluri în care nici unul nu-şi imagina.


Actori de prima mână in Me Before You

În film îi întâlnim şi pe actorii nominalizaţi la Oscar, Janet McTeer („Albert Nobbs,” „Tumbleweeds”), Charles Dance („The Imitation Game”), Brendan Coyle („Downton Abbey”). Stephen Peacocke („Hercules”), Matthew Lewis („Harry Potter”), Jenna Coleman („Dr. Who”), Samantha Spiro („From Hell”), Vanessa Kirby („About Time”).

Sharrock regizează filmul după scenariul ce se bazează pe cartea scrisă de Jojo Moyes. Filmul este produs de Karen Rosenfelt („The Twilight Saga”, „Max”) . Si Alison Owen („Saving Mr. Banks,” „Suffragette”), şi produs executiv de Sue Baden-Powell („Elysium,” „Pride and Prejudice and Zombies”).

Echipa creativă din spatele producţiei îi include pe directorul de imagine nominalizat la Oscar, Remi Adefarasin („Elizabeth”), designerul de producţie Andrew McAlpine („An Education”), editorul John Wilson („Downton Abbey”) şi designerul de costume Jill Taylor („My Week with Marilyn”). Muzica este compusă de Craig Armstrong („The Great Gatsby”).