Înainte de potop – Before the Flood (2016) Documentar Online Subtitrat


Regia: Fisher Stevens
Actori: Elon Musk, Pope Francis, Ban Ki-Moon, Leonardo DiCaprio
An: 2016
Gen: Documentare
IMDB: 8.6


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Înainte de potop – Before the Flood

Filmul este o relatare informativă și captivantă despre modul în care societatea poate preveni dispariția speciilor. Ecosistemelor și comunităților indigene aflate în pericol în diverse colțuri ale lumii. Imaginile documentarului aduc dovezi clare ale crizei ecologice tot mai grave care produce daune ireversibile. Asupra peisajelor virgine din Groenlanda până în Indonezia. Afectând echilibrul climatic al planetei și accelerând extincția unor specii de animale îndrăgite.

Dorind să trimită și un avertisment înaintea alegerilor prezidențiale americane din această toamnă pentru ca oamenii să aleagă lideri ce au pe lista de priorități politice privind schimbările climatice, filmul explică totodată soluțiile reale, practice ce pot salva planeta. DiCaprio discută cu personalități și persoane din toate categoriile societății, atât din țări dezvoltate cât și din țări în curs de dezvoltare, care își expun viziunile unice, pasionale și pragmatice despre ce trebuie făcut astăzi și în viitor pentru a preface sistemele noastre economice și politice în instituții care respesctă mediul înconjurător.

Printre intervievați se numără președintele Barack Obama, fostul președinte Bill Clinton, secretarul de stat John Kerry, secretarul general al Națiunilor Unite Ban Ki-moon și Papa Francisc, precum și cercetători eminenți ai NASA, ecologiști ai pădurilor, oameni de știință apreciați, lideri comunitari și activiști înflăcărați ce luptă să salveze lumea.

Starul de la Hollywood spera ca filmul “Inainte de potop” sa mobilizeze publicul si sa ii determine pe liderii lumii sa ia masuri, inainte sa fie prea tarziu. Celebrul actor si regizorul cu care a lucrat pentru acest proiect au prezentat documentarul la Festivalul de FIlm din Londra.


Trailer Înainte de potop – Before the Flood