Înainte de miezul nopţii – Before Midnight (2013) film online subtitrat

Regia: Richard Linklater
Actori: Seamus Davey-Fitzpatrick, Ethan Hawke, Julie Delpy, Ariane Labed, Jennifer Prior
Anul: 2013
Gen: Drama, Romantic
Durata: 109 minute
IMDB: 7.9

loading...

Trilogia Richard Linklater lui format din “Before Sunrise”, “Before Sunset” și “Înainte de miezul nopţii” este Michael Apted lui “Up”, seria de documentare pentru cinefili lovit-dragoste, revenind la povestea lui Jesse (Hawke) și Celine (Delpy) la fiecare nouă ani . Linklater ne-a introdus la cuplu atunci cand au fost 23 ani si a avut fete netede si tineresc pline de vise și speranțe; a revenit pentru a găsi le puțin mai în vârstă și mai înțelept la 32. În “înainte de miezul nopții”, sunt 41. Ei au riduri si par obosit și îngrijorat, striga la copiii lor să “nu merge prea departe” în timp ce înot în mare.

Scris de Linklater, Hawke și Delpy, “Înainte de miezul nopţii” este economic de la început. Într-o singură mișcare aparat de fotografiat, ea dezvăluie ce sa întâmplat cu Jesse și Celine de la ultima dată le-am văzut în apartamentul ei din Paris. Acum, ei sunt părinții căsătoriți de gemeni mici, în Grecia pentru vacanța de vară. După ce a luat pe fiul său din prima căsătorie la aeroport, Jesse scufundări într-o criză mic, îngrijorător faptul că el este un tată absent și declanșând o serie de discuții cu Celine. De data aceasta, însă, filmul Înainte de miezul nopţii include, de asemenea scene care implică Jesse și Celine vorbind cuplurilor tinere si mai in varsta, oferind opinii diferite cu privire dragoste, căsătorie și dragoste.

Ca și predecesorii săi, “Înainte de miezul nopţii” este format din foarte mult timp ia. Acestea permit conversații să curgă cu o naturalețe care ne aduce mai aproape de personajele și evidențiază efectul vârstei asupra principalilor actori. Ethan Hawke afișează încă veselia de încarnări sale din trecut, dar contrabalansate de greutatea de timp; el are mai multe linii în fața lui, și o voce răgușită făcut în funcție de vârstă și țigări. Julie Delpy are riduri și a câștigat un pic de greutate, pe care ea afișează cu aparent încredere și confort; frumoasa fata sa maturizat intr-o femeie și mai frumoasă. În trecut, Jesse și Celine a vorbit despre viitor, ambițiile lor, temerile și visele. Acum, ei se concentreze pe greșelile din trecut și asupra problemelor lor actuale, și se referă la viitorul lor doar ca un scenariu ipotetic în care vor participa la funeraliile partenerului.