Inainte de a pleca – Before We Go (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantic
Producator(i): Chris Evans
IMDB: 7.0
Regia: Ronald Bass, Chris Shafer
Actori: Chris Evans, Alice Eve, Maria Breyman

loading...

Un tren a ratat stabileste scena pentru Chris Evans “debutul regizoral,” Inainte de a pleca”, dar vorbind dramatic, acest talky, inventate și în cele din urmă plictisitoare actori nu exercițiu părăsește stația. În timp ce Evans merită credit pentru care doresc să dezvălui o parte mai gravă, grijuliu să se decât universul Marvel va permite, un omagiu adus călduț (în titlu și formă) la Richard Linklater, Ethan Hawke si Julie Delpy lui “Înainte” trilogie nu ar fi fost cel mai bun idee. E greu să privească acest premiera Toronto tarziu festival (preluat de Radius-TWC pentru un comunicat de 2015) câștigă orice tracțiune reală critice sau comercială. Dragă Captain America: Nu demisia ta zi încă.

Împovărate cu un script fundamental plictisitoare, evident creditate “Rain Man” scrib Ron Bass și alte trei scriitori, Evans se aruncă ca Nick, un trompetist în ajunul unei audiție de luare de carieră, care se întâmplă să fie busking în coridoarele de rezonanță de Grand Central Station atunci când frumos, in Inainte de a pleca, flustered Brooke (Alice Eve) trece printr-o blur, graba de a face 1:30 trenul spre New Haven – dar vai, nu destul de repede. Deci, Evans hipster cavaler in armura flanel oferă pentru a ajuta această fată în mod clar în dificultate, a cărui pungă a fost furat si a carui telefon mobil este convenabil bust.

Mult timp pe farmecul, dar pe scurt de numerar, Nick poate oferi Brooke numai carduri de credit maxed-out și un braț protector în jurul umerilor ei ca au pornit prin Manhattan Mean Streets, în căutare de geantă Prada rătăcitor in Inainte de a pleca. Astfel, scena este pregătită pentru o noapte lungă de mers pe jos și vorbesc în mijlocul neon pre-zori și abur camine. Sunt ca un cuplu de multe s-ar putea întâmpla în New York în drum spre metrou după o noapte târziu out – cu excepția faptului că Evans vă solicită să-și petreacă o foarte lungi 90 de minute în compania lor, nici unul prea interesant.