În timp – In Time (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, SF, Thriller
Producator(i): Andrew Niccol
IMDB: 6.7
Regia: Andrew Niccol
Actori: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis În timp – In Time

Într-un viitor unde timpul înseamnă la propriu bani și îmbătrânirea se oprește la 25 de ani, singurul mod de a rămâne în viață e să câștigi, să furi sau să moștenești mai mult timp.

Will Salas trăiește minut cu minut, munceste cinstit pentru a-si castiga timpul, insa preturile cresc nemilos. Iar plata pare a fi din ce in ce mai neinsemnata. Intr-o seara, salveaza un necunoscut din mana hotilor de timp, strain al carui ceas valora aproape 100 de ani. O adevarata avere, dar si un real pericol. Afla ca acesta este batran de 200 de ani si ca viata pentru el nu-i mai poate rezerva nicio bucurie si nicio tristete pe care sa nu o fi trait deja.

In zorii zilei, strainul ii lasa mostenire lui Will intregul sau timp, inainte de a se sinucide. Intristat la vestea mortii necunoscutului, insa coplesit de binevoitorul dar ce îi dă acces la lumea înstăriților. Will decide sa ii faca o surpriza mamei sale. Acesta insa nu mai are suficient timp pe ceasul ei si neajungand la timp la fiul sau pentru a-i dona. Femeia moare in bratele lui. In sufletul lui Will se naste atunci dorinta de razbunare impotriva celor bogati si o sete de razvratire impotriva conditiei sale si a ierarhiei nemiloase hotarate in functie de pretiosul timp.

Infiltrat in noua lume a bogatilor si bucurandu-se de noul sau statut, Will decide sa profite de tot, fara a-si uita insa scopul si fara sa stie ca pe urmele lui se afla un cronometror, un fel de politist intrigat de fluxul mare de timp donat fara motiv.


Trailer În timp – In Time/h3>