In the Deep (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Johannes Roberts
Actori: Matthew Modine, Mandy Moore, Claire Holt, Santiago Segura
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis In the Deep

Aflându-se în vacanţă în Mexic, două surori rămân blocate pe fundul oceanului atunci când cablul cuştii pentru observaţie a rechinilor se rupe. Fără prea mult oxigen şi cu Marele Alb dându-le târcoale şansele celor două tinere de a scăpa cu viaţă sunt tot mai mici…


Trailer In the Deep


Review In the Deep

A trecut mult timp de când au existat filme modeste buget serioase de rechini bine produse. Apoi în 2016 două vin de-a lungul dintr-o dată. Din fericire, în Deep set up este destul de diferit de adancituri. Dar împărtășește aceleași valori ridicate de producție și de execuție. Directorul Johannes Roberts ofera un roman, tensionat, uneori claustrofobic film mare alb. Pe care le va lăsa tragindu pentru aer.

Surori, una în ceața unei despărțiri Kate (Claire Holt) și a călătorit Lisa Wilder lumeasca (Mandy Moore). Sunt neliniștite în siguranța unui hotel de piscină și o sală în Mexic. Coincidently, Roberts ca în adancituri adoptă tehnica filmului de texte. In acest caz, ex-Lisa, popping sus pe ecran, de rupere al patrulea perete. Kate fiind supărat surorile merg pe o noapte și întâlni doi localnici, care au mai târziu cârlig cu o masă și sărut. A doua zi după o plimbare cu barca cu motor toate merg pe un 100 $ fiecare se arunca cu capul cușcă pe o barcă șubredă, ESTA mare.

Matthew Modine este capitanul excursiei neoficiale și camee sa extins. Care este cea mai mare parte o voce liniștitoare pe un radio de consiliere scafandri lipsiți de experiență. Cu privire la ce și ce să nu facă. Modine oferă o anumită putere de greutate și stea la film ca un marinar de zi cu zi Taylor. La fel ca și filmul menționat mai sus, este de asemenea diferit de fălcile. The Reef și altele asemenea și standuri pe cont propriu.