PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


In Secret (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Neal Bell, Charlie Stratton
IMDB: 6.1
Regia: Charlie Stratton
Actori: Elizabeth Olsen, Tom Felton, Jessica Lange, Matt Devere, Oscar Isaac, Jessica Lange, Matt Lucas

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

In filmul In Secret, Thérèse, o fată frumoasă orfană de mamă, este obligată de către mătuşa ei să se căsătorească cu egoistul şi bolnăviciosul verişor primar Camille, simţindu-se prinsă în capcana unei căsnicii lipsite de pasiune şi îndrăgostindu-se de carismaticul Laurent LeClaire, împreună cu care plănuieşte să-l ucidă pe soţ pentru a-şi putea trăi în voie povestea de iubire. Complotul funcţionează, iar Camille este înecat în lac şi eliminat din ecuaţie, dar fantoma lui continuă să-i hărţuiască pe cei doi criminali până la punctul în care Laurent nu mai poate picta niciun tablou în care o figură omenească să nu împrumute trăsăturile victimei, iar Thérèse nu mai poate face dragoste cu fostul amant, cu care între timp şi-a oficializat relaţia, fără să simtă prezenţa lui Camille în dormitorul matrimonial. Învrăjbiţi unul împotriva altuia şi ajungând să se deteste din cauza sentimentelor de culpabilitate, Thérèse şi Laurent intenţionează să se omoare reciproc, mai ales că au comis greşeala de a-şi mărturisi crima în faţa mamei paralizate a lui Camille. Ochii acuzatori ai bătrânei, singurii pe care aceasta şi-i mai poate mişca după cele două atacuri vasculare cerebrale pe care le-a suferit din cauza durerii provocate de moartea fiului, îi urmăresc cu ură şi îi înnebunesc pe Thérèse şi Laurent.

Un pic de cercetare, de asemenea, a relevat faptul că cel mai copt elementele plot de “In Secret” vin direct de la sursa. Acest lucru explică filme de televiziune, opera și vampiri, toate acestea se dezvolta atunci cand alimentat un săpun, o poveste fără valoare bună. Îmi place să fi hrănit una. “În secret” a fost strecurat menajamente atunci când a jucat la Festivalul de Film de la Toronto de anul trecut, dar pentru a parafraza și inversa lui Shakespeare Marc Antony, am ajuns să-l laude, nu să-l îngroape.

Director Charlie Stratton înfășoară adaptare său în perioada corespunzătoare rochia de epoca lui Zola. În secolul al 19-lea Franța, Madame Raquin (Jessica Lange) este vizitat de fratele ei, care lasă tineri Thérèse (Lily Laight) responsabil ei. Madame pune Thérèse să lucreze grija de moștenitor doamnei lui, Camille. Camille este un băiat bolnăvicios al cărui tuse ține Tereza treaz în patul ei împărtășesc; ea a trage patul acoperă peste cap în frustrare in filmul In Secret. Prin amabilitatea editorul filmului, atunci când Tereza trage patul acoperă în jos, ea sa transformat într-Elizabeth Olsen.

Acum 21 de ani, Tereza este forțat de Madame într-o căsătorie aranjată cu primul ei văr. Camille (Tom Felton) se deplasează mama și soția la Paris, unde el începe cariera si se intalneste cu un prieten de familie pe nume Laurent (Oscar Isaac). Pentru a sprijini Camille, Madame și Thérèse deschide cea mai lugubră magazinul caută în oraș. Este proiectat și aprinse ca un mausoleu, iar dacă oamenii vin și pleacă, nu-mi amintesc vezi cu cineva cumpere nimic in In Secret.

activitati mai importante întâmpla la etaj în cabinele de locuit, oricum. Acolo, Madame joacă domino cu secții ei și ceilalți membri ai clasei sale. contemporanii ei vorbesc de mai morbidă a subiecților, inclusiv subiectele prefigurare de omor scandalos in In Secret și consecințele înspăimântătoare unul martori la morgă. La scurt timp, secții de Madame va deveni, de asemenea, cunoștință de conținutul morga locală: Camille face greșeala fatală de a aduce Laurent a vizita într-o seară.

Camille poate fi franceza, dar abilitățile sale dans le budoar sunt departe de a ooh-la-la. Deci, atunci când sexuala frustrat Thérèse ia o privire la brunetă, clocitoare Laurent, libidoul începe a face Can-Can. Imediat, ea și Laurent a începe o afacere. trysts lor prânz apar deasupra magazinului, chiar sub nasul doamnei, dar du-te nedetectate. (N-ați urechile, femeie ?!) Spre deosebire de ficțiune pulpiest, aceste nooners par mai mult o chestiune de comoditate cinic decât un all-consumatoare de pasiune-Thérèse este excitat și Laurent nu mai poate permite bordel. Camille, desigur, este complet conștient de trădării, cel puțin până când ajunge sa fie prins la partea de jos a râului din In Secret.

Stratton reține înțelepciune uciderea la început, tăierea direct la strigătele agonizate ucigașilor pretinde a fi supărat la moartea “accidentală”. Pentru un timp, suntem la stânga să reflecteze cine a făcut sacrificarea și cum a reieșit. Când corpul Camille in filme online In Secret, este în cele din urmă scos din mormant apos și livrate la morgă, Laurent descoperă că e la fel de brută cât amicii în lanț Madame descrisă. Astfel începe căderea lui.