In Hell (2003) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Captivi în iad
Regia: Ringo Lam
Actori: Jean-Claude Van Damme, Lawrence Taylor, Lloyd Battista
Anul: 2003
Gen: Actiune, Drama, Thriller
Durata: 98 minute
IMDB: 6.2

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Kyle LeBlanc (Van Damme) este un american care lucrează în străinătate, în Rusia. Când el aude soția lui a fost atacat prin telefon, Kyle se grăbește acasă pentru a găsi că el este prea târziu. Kovich (Michail Elenov), omul care și-a ucis soția lui este găsit nevinovat pe lipsa de probe din filme online In Hell – Captivi în iad (dar, de fapt, pentru că apărarea a cumpărat judecătorului). Kyle, prin urmare, ia legea în propriile sale mâini și ucide Kovich ca să răzbune moartea soției sale, iar pentru aceasta el este condamnat la închisoare pe viață fără posibilitatea eliberării condiționate. El se împrietenește în curând deținut Billy Cooper (Chris Moir), in varsta de 21 de ani, care este supus la viol constant și bătăi de către deținuți (acestea sunt, de fapt ajutat de către gardieni care l-au bloca în celule cu acești prizonieri în timpul nopții) și, de asemenea Malakai, un prizonier legat de scaunul cu rotile, care pretinde să cunoască dedesubturile vieții de închisoare din In Hell – Captivi în iad.

După obținerea într-o încăierare cu un deținut care l-au provocat într-un mod similar cu ucigașul soției sale, Kyle este pus în regim de izolare. Apoi, el este transferat într-o celulă cu 451 Deținutul (Lawrence Taylor), care are reputația de deținuți ucidere, iar capul sadică polițiștilor crede că va face același lucru pentru Kyle. Cu toate acestea, în timp, ei încep să aibă încredere unii pe alții in In Hell – Captivi în iad.

loading...

Cea mai mare parte a filmului se concentrează pe lupte organizate gardianul le deține, printre prizonierii lui, și el însuși amuză de pariuri pe aceste lupte pentru a umple buzunarele. Dupa ce uciderea crunt un alt deținut în prima sa luptă, Kyle este forțat în mod continuu în mai mult pentru că paznicul și paznicii știu că el este un lucru sigur, și încet, el începe să-și piardă sănătatea lui mintală. La un moment dat 451 chiar să-l întreabă “Știi măcar cine ești? Probabil că nu.” Intre timp, Billy încearcă de mai multe ori pentru a scăpa de închisoare din In Hell – Captivi în iad, în primul rând prin rularea în timpul detaliu de lucru din afara, iar apoi din nou de ascuns pe timpul rus celebrarea Zilei Independenței (din care acesta din urmă nu așa cum este trădat de Malakai, care a informat gărzile din cauza lui au nevoie de medicamente speciale). 451 descoperă trădarea lui, și în represalii, toarnă lichid de brichetă pe el și îl pune pe foc.

Dupa ce Billy este închis într-o celulă cu închisoare de luptă Valia peste noapte, Billy este bătut până într-un inch al vieții sale, după ce scuipă în față Valya lui. Billy succumbs mai târziu rănilor sale, dar înainte de a muri, el șoptește Kyle “Nu-i lăsa să le facă să devină ceva ce nu ești.” Cu acest sfat, Kyle știe acum el trebuie să lupte o altă luptă; lupta pentru pace interioară, deoarece este singurul mod în care poate deveni omul care a fost odată. Kyle refuză să lupte în următorul meci, și ca urmare, este suspendat de brațe din afara pentru ca toți să vadă ca o consecință acțiunile sale din filme online In Hell – Captivi în iad.