În căutarea lui Nemo – Finding Nemo (2003) DUBLAT Online

Regia: Andrew Stanton, Lee Unkrich
Actori: Alexander Gould, Vicki Lewis, Willem Dafoe, Albert Brooks, Ellen DeGeneres
Anul: 2003
Gen: Comedie, Aventura, Animatie, Dublate
Durata: 100 minute
IMDB: 8.1

Trailer animatie În căutarea lui Nemo – Finding Nemo

Recenzie film În căutarea lui Nemo – Finding Nemo

“În căutarea lui Nemo – Finding Nemo” are toate plăcerile obișnuite ale stilului de animație Pixar – comedia și wackiness de “Toy Story” sau “Monsters Inc.” sau “Aventuri la firul ierbii.” Și se adaugă o frumusețe neașteptată, o utilizare de culoare și formă ca unul dintre acele filme rare unde am vrut să stau în rândul din față și lăsați imaginile spele la marginile câmpului meu vizual face. Filmul are loc aproape în întregime sub mare, în lumea de pești tropicali colorat – flora și fauna de mică adâncime raft-apa calda, nu departe de Australia. Utilizarea de culoare, formă și mișcare face filmul o încântare chiar în afară de povestea.

Există o poveste În căutarea lui Nemo, însă, una dintre acele invenții Pixar care implică copii la nivel de acțiune în timp ce adulții amuzat din cauza satira și comedie umană (sau pește). Filmul implică aventurile mic Nemo, un pește clovn născut cu un fin subdimensionate și o curiozitate supradimensionat. Tatăl său, Marlin, îngrijorează obsesiv peste el, pentru că Nemo este tot ce a lăsat: mama lui Nemo și toate celelalte ouăle s-au pierdut la barracudas. Când Nemo se stinge în prima zi de școală, Marlin l avertizează să rămână cu clasa și pentru a evita pericolele de drop-off pentru apă adâncă, dar uită Nemo, și se termină ca un captiv în acvariu cu apă sărată de o dentist în Sydney. Marlin înoată off curaj pentru a găsi băiatul lui lipsă, ajutat de Dory, un tang albastru cu ochi enorme care el intalneste de-a lungul drum.

loading...

Aceste caractere sunt exprimate de actori ale căror propriu manierele personal sunt bine cunoscute de noi; Am recunoscut de cele mai multe voci, dar chiar și cele neidentificate efectuate asociații ingropate de roluri de film, și așa mai departe într-un fel de pește ia pe calitățile de personalități umane. Marlin, de exemplu, este jucat de Albert Brooks ca worrywart prea protectoare, nevrotic, și Dory este Ellen DeGeneres ca fiind utilă, vesel și zvăpăiat (ea are o problemă cu memoria pe termen scurt).