În afara legii – Lawless (2012) film online subtitrat

Regia: John Hillcoat
Actori: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hardy, Gary Oldman, Jason Clarke
Anul: 2012
Gen: Drama, Crima
Durata: 116 minute
IMDB: 7.3/10 din 56228 voturi

loading...

“În afara legii” este un film bine realizat, despre oameni ignoranți și violenți. Ca recenta “Killer Joe,” Eu pot admira doar măiestrie acest film și actorie, precum și regret eșecul să se ridice deasupra lor. Personajele sale trăiesc după un cod barbar care fețele crimă. Ei trăiesc sau mor într-o grindină neobosit de focuri de armă. Nu e atât de mult că filmul În afara legii este prea lung, cum că prea mulți oameni trebuie să fie ucis înainte de a putea termina.

Eu nu necesită filme să fie despre oameni buni, și eu nu resping violența ecran. Directorul australian de “În afara legii”, John Hillcoat, a făcut un film numit “The Proposition” (2006), care a fost, de asemenea, despre o trupa de frați împotriva unui om al legii nemilos, și a fost una dintre cele mai bune filme ale anului. Bazat pe fapte vag, a fost scris de muzicianul Nick Cave, și poate de aceea atât bărbații, cât au fost angajați pentru a face “În afara legii”, bazat pe un război între moonshiners Virginia și oameni ai legii. Oricare ar fi inspirat “The Proposition” lipsește aici, cu toate acestea; personajele par mai puțin decât Motivat propulsat de un script, și cel mai mizerabil este atât de departe peste partea de sus, el însuși upstages.

Ne întâlnim cei trei frati Bondurant din județul Franklin, Virginia., In timpul interdicție. Ei fac vorbe de clacă excelente și apere gazon fără compromisuri. În asociații lor domenii regiune înapoiată agentul special Charley Greble (Guy Pearce), un alimentate din Chicago. El lucrează cu nici unul prea entuziast locale Sheriff Departamentul de a face – ce? Închide-le în jos? Luați-le peste? Omoara-i pe toti?

Acest Charley Greble, el o bucată de muncă. Aici, în pădure adânci, el iese în evidență ca un jucător fluvial. E meticulos bine îmbrăcat, piese și peliculelor spate părul ca Valentino, și folosește atât de mult Koln, nu se pot strecura pe nimeni. El ar putea fi primul om din istoria Franklin County să poarte mănuși rochie în timpul zilei. Pearce creează un spectacol detaliat, filfizon, impodobirea o personalitate sadic. Charley este un astfel de șarpe că merită să fie împușcat doar din principiu. Unul dintre misterele filmului este modul în care el supraviețuiește atât de mult timp in filmul În afara legii.