În acea noapte – The Night Of (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Richard Price, Steven Zaillian
Actori: Nabil Elouahabi, Amara Karan, Joe Egender, Riz Ahmed, Peyman Moaadi, Poorna Jagannathan
An: 2016
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 9.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

În acea noapte – The Night Of SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis În acea noapte – The Night Of

Un serial ce analizează complexitățile unui caz de crimă din New York. Povestea urmărește investigația poliției, demersurile legale, sistemul de justiție și purgatoriul numit Rikers Island, unde acuzatul își așteaptă procesul.


Trailer În acea noapte – The Night Of


Review În acea noapte – The Night Of

Un serial destul de bun, dar mult prea serios și realist în raport cu premiza fantezistă de la care pornește: o succesiune de-a dreptul obscenă de coincidențe neverosimile și o suită de decizii stupefiante ale protagonistului (toate petrecute într-o singură noapte), care duc la arestarea acestuia sub acuzația de crimă. După un astfel de demaraj ar fi fost mai de bun simț ca serialul să continue ca basm negru, iar dacă ținea să nu arunce o umbră de îndoială asupra mizei lui sociale (mașinăria inumană a sistemului judiciar, prejudecăți rasiale și religioase etc.).

N-ar fi trebuit să-și aleagă ca punct de plecare o pătăranie de pe lumea cealaltă. Totuși, pe măsură ce episoadele trec și “uităm” de la ce-am pornit. Atmosfera sumbră și personajele (în special avocatul pîrlit și soios, interpretat de John Turturro) devin tot mai captivante.

John Turturro este avocat in THE NIGHT OF, un serial de 8 episoade, ce are la baza serialul BBC “Criminal Justice”. Serialul analizeaza complexitatea unui caz de crima din New York. Si urmareste investigatia politiei, demersurile legale, sistemul de justitie si purgatoriul numit Rikers Island, unde acuzatul isi asteapta procesul.

Povestea se axeaza pe Naz Khan (Riz Ahmed), un student adorabil si cam tocilar invitat la o petrecere in zona Lower East Side. De catre un jucator de baschet caruia ii este tutore. Ramas fara transport in ultima secundă, Naz ia taxiul tatalui ssu și pleaca spre Manhattan. O femeie atragatoare se urca in taxi si cere sa i se accepte comanda. Declansand o intreaga serie de evenimente ce duc la acuzarea lui Naz de o crima pe care pretinde ca nu a comis-o. Protagonistul devine, astfel, subiectul dezorganizarii si manipularii din sistemul legal american. Iar chinul sau este amplificat si de faptul că este fiul unor imigranti pakistanezi.