Imperium (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Daniel Ragussis
Actori: Daniel Radcliffe, Roger Yawson, Toni Collette, Burn Gorman
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Imperium

Daniel Radcliffe va juca rolul unui agent FBI care se infiltrează într-un grup neo-nazist ce plănuiește să construiască o „bombă murdară” (se bazează nu pe o explozie nucleară în lanț, ci pe împrăștierea de material radioactiv în zonele populate).

Desi acest film pare totusi un film de actualitate al zilelor noastre in special in contextul de astazi cand diriguitorii politici principali ai U.E. de azi , recte in special Angela Merkel, dar si Francois Holande au facut ENORMA GRESALA de a primi in cadrul U.E. si culmea, al spatiului Schengen multe sute de mii si chiar milioane de refugiati islamisti arabi si nu numai arabi dar si de FALSI REFUGIATI de acelasi gen al caror scop ascuns evident este acela de a destabiliza linistea in special a U.E. occidentale, chiar de multe ori prin atentate teroriste indreptate impotriva cetatenilor pasnici europeni din toate tarile U.E. occidentale, ceea ce in mod “”firesc”” AMPLIFICA IN MOD SUBSTANTIAL “”sansa”” ca in Europa zilelor noastre sa aiba INTR’ADEVAR LOC O RECRUDESCENTA IMPORTANTA a partidelor de tip nazist de extrema dreapta.

Si desigur ca si a actiunilor practice de aceeasi natura drept raspuns oarecum “”legitim”” al acelor europeni cu inclinatii extremiste de incercare de contrabalansare a terorismului fanatic islamist antieuropean, totusi modalitatea practica de realizare, punere pe pelicula cinematografica in special a scenariului acestui film, “”SCARTAIE”” destul de mult dupa parerea mea in special in ceea ce priveste derularea nu prea inspirata si nu prea indeajuns de clar conceputa a secventelor succedarii actiunii propriu-zise si in detaliu ale filmului, dar si in ceea ce priveste si dialogurile si schimbul de replici dintre personaje, de prea multe ori prost concepute si deci de prea multe ori neinspirate si neadecvate perfect situatiilor concrete prezentate in anumite secvente din film.


Trailer Imperium