Immortals (2011) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Nemuritorii Războiul Zeilor
Regia: Tarsem Singh
Actori: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt, Luke Evans, Freida Pinto
An: 2011
Gen: Actiune, Drama, Fantezie
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Immortals

La ere după ce mitica luptă dintre Zei și Titani s-a încheiat, o nouă forță malefică amenință ținuturile. Insetat de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) declară război umanității. După ce strânge o armată de soldați desfigurați de propria lui mână, răscolește Grecia în căutarea unei arme cu puteri magice. Arcul lui Epirus, făurit de însuși Ares.

Numai posesorul Arcului are puterea să îi elibereze pe Titani din temnița Munților Tartaros, în care fuseseră închiși în vremuri imemoriale. Cu dorința lor de răzbunare și cu arma magică, Hyperion poate să-i distrugă atât pe oameni cât și pe zei. Legați de o veche lege antică ce le interzice să intervină în conflictul dintre oameni. Zeii sunt neputincioși în fața propriului sfârșit, dar Zeus are un plan. El îl alege în secret pe Tezeu, care, ajutat de o bandă de proscriși, va trebui să îi salveze pe oameni de Hyperion și să împiedice măcelărirea zeilor.


Trailer Immortals


Review Immortals

Mickey Rourke si Henry Cavill se lupta printre Zei si Titani intr-un al treilea trailer pentru epopeea Immortals. Regizat de Tarsem Singh ce ne tachineaza cu secvente de lupta stilizate si actiune in 3D.

Immortals este o epopee antica in care Regele Hyperion (Mickey Rourke). Conduce o armata insetata de sange spre o violenta cruciada prin Grecia antica pentru eliberarea Titanilor si distrugerea omenirii sprijinita de Zei.

Pentru a lupta impotriva lui Hyperion si al impiedica in a gasi o arma ce ar putea ucide Zei, ei au nevoie de un erou.

Un muritor pe nume Tezeu (Henry Cavill) este ales de catre Zeus sa conduca lupta impotriva lui Hyperion si armata lui malefica, o lupta ce va decide soarta omenirii si a zeilor.