Idila capitanului Corelli – Captain Corelli’s Mandolin (2001) film online subtitrat

Regia: John Madden
Actori: Nicolas Cage, Penélope Cruz, John Hurt
Anul: 2001
Gen: Romantic, Muzical, Drama
Durata: 131 minute
IMDB: 5.9

loading...

Poate “Idila capitanului Corelli” s-ar fi lucrat cu subtitrare. În acest fel am fi avut actori greacă, italiană și germană aromatizante povestea cu sunet de limbile lor, și, probabil, mai quirkiness locale, de asemenea. În acest film Idila capitanului Corelli, există o scenă în care se spune ceva în limba engleză pronunțat cu o accent, și un caracter întreabă, ” Ce a spus? ” Și i se spune – în limba engleză pronuntat cu un alt accent.

Povestea v are loc pe o mică insulă grecească, care servește ca un microcosmos de al doilea război mondial, și, ca fondul de scene de luptă și romantism. Sa poveste de dragoste co-există cu războiul mult mai inteligent decât romantismul în “Pearl Harbor”, dar are o lipsă similară de pasiune: Iubitorii par a fi acționează în misiune, mai degrabă decât să fie obligat prin pasiune.

Sunt din ce în ce suspicios eu de dragoste la prima, a doua sau chiar vedere, pentru că aceasta înseamnă în mod inevitabil cei doi iubiți se holbeze fix unul la altul, ca și cum ceva extrem de important sa sa întâmplat, iar muzica ne spune că au căzut în dragoste – și scenariul ia-l ca un dat, și nu face munca grea și spune-ne cum și de ce, și cu ce cuvinte și pentru ce motive. Pentru a fi necesare pentru a iubi de nevoile unei formule gen este nici un fel de distracție.

Iubitorii de ” Mandolin Captain Corelli lui ” sunt o fată pe nume grec Pelagia (Penelope Cruz) și italianul Cpt. Corelli (Nicolas Cage). Ea este fiica medicului satului, Dr. Iannis (John Hurt). Crescut de tatăl ei și educat de el în literatura de specialitate si medicina, ea este mai inteligent decât celelalte femei din sat, și când, mai devreme, ea se îndrăgostește de musculare, frumos Mandras (Christian Bale), tatăl ei avertizează: ” Eu ar aștepta să se căsătorească cu un străin. “” oameni greci, explică el, se așteaptă să fie dominant într-o căsnicie, și ” nu este egal ta.